foto

Todd Robinson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Nejvyšší pocta
2013 Phantom
2010 Night and Day (TV film)
2006 Zabijáci osamělých srdcí
2002 Astronauts (TV film)
2000 Malá mořská víla (TV film)
1999 Clubland
1996 Bílá smršť
1995 Four Diamonds, The (TV film)
1992 Angel Fire

TV seriály

2018 Policie Chicago (TV seriál)
Trigger (S06E07)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Folly (S02E17)
1990 The Outsiders (TV seriál)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)

Dokumentární

2000 Amargosa
1996 Wild Bill: Hollywood Maverick
1994 The Legend of Billy the Kid (TV film)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1983 Star Search (TV pořad)

Fanoušci tvůrce