foto

Vera Lippisch

  • nar. 1.7.1955 (63 let)
    Kempfenhausen, Bayern, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Cesta s tátou
Ein Teil von uns (TV film)
2013 Wer hat Angst vorm weißen Mann? (TV film)
2012 Die Heimkehr (TV film)
2010 Místo činu: Mnichov - Útěk z vězení (TV film)
2009 Dr. Hope - Eine Frau gibt nicht auf (TV film)
Vize - Život Hildegardy z Bingenu
2008 Kommissar Süden und der Luftgitarrist (TV film)
Mord in aller Unschuld (TV film)
Tatort - Der Kormorankrieg (TV film)
2007 Big Ben - Milostný trojúhelník (TV film)
Kommissarin Lucas - German Angst (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Er sollte tot... (TV film)
2005 Gruzínská píseň lásky (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Auge um auge (TV film)
2004 Big Ben: V dobrých rukách (TV film)
Místo činu - Předměstská balada (TV film)
2003 Schwabenkinder (TV film)
1987 Gambit (TV film)
1978 Späte Liebe (TV film)

TV seriály

2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Strach v jeskyni (S02E12)
Strkat hlavu do písku (S02E05)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1983 Rote Erde (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace