foto

Theodore Marcuse

  • nar. 2.8.1920
    Washington, District of Columbia, USA
  • zem. 29.11.1967 (47 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 The Picasso Summer
1968 The Wicked Dreams of Paula Schultz
1967 Ironside (TV film)
1966 Loď se skleněným dnem
The Last of the Secret Agents?
1965 Cincinnati Kid
Elvis: Harum Scarum
Mara of the Wilderness
1964 A Tiger Walks
Sands of Beersheba
1963 For Love or Money
1962 Hitler
1961 Operation Eichmann
The Two Little Bears
1957 Jeanne Eagels
The 27th Day
1954 The Desperate Women
1952 Love Story (TV film)

TV seriály

1967 The Invaders (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Návnada (S02E01)
1966 Batman (TV seriál)
Daktari (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
1962 The Beachcomber (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Trade-Ins (S03E31)
To Serve Man (S03E24)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Miami Undercover (TV seriál)
1960 Dan Raven (TV seriál)
Dante (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Five Fingers (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
1949 The Clock (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

1997 Hey, Hey, It's the Monkees (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace