foto

Mai Zetterling

  • nar. 24.5.1925
    Västerås, Västmanlands län, Švédsko
  • zem. 17.3.1994 (68 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1990 Stuff of Madness, The (TV film)
Sunday Pursuit
1986 Amorosa
1982 Love
Scrubbers
1977 Månen är en grön ost
1968 Dr. Glas
Mladé ženy
1966 Noční hry
1964 Älskande par
1963 War Game, The

TV seriály

1990 Cadavres exquis de Patricia Highsmith, Les (TV seriál)
Chillers (TV seriál)
1987 Villém Tell (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Dokumentární

1973 Viděno osmi

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Amorosa

Střihačská filmografie

Filmy

1986 Amorosa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace