foto

Fiorenzo Carpi

  • nar. 19.10.1918
    Milán, Itálie
  • zem. 21.5.1997 (78 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1993 Abissinia
Fine è nota, La
1992 Divertimenti della vita privata, I
1991 Errore fatale (TV film)
Marcelino, chléb a víno
1990 I taràssachi
Maggio musicale
1989 Buon Natale... Buon anno
David e David (TV film)
Prete bello, Il
1987 Notte italiana
1986 Příběh (TV film)
Rose (TV film)
1983 Poraněný člověk
1982 Cercasi Gesù
L'inconnue
1981 Baraonda, La
E noi non faremo Karakiri
Peer Gynt (TV film)
Piso pisello
1980 Corse a perdicuore
1979 Silnice Řím - Neapol neprůjezdná!
Un'emozione in più
1978 Il giardino dei ciliegi (TV film)
1976 Salon Kitty
1975 La chair de l'orchidée
Non si scrive sui muri a Milano
1974 Bože, jak hluboko jsem klesla!
Prima volta sull'erba, La
Simona
1972 Bez rodiny
Bianco vestito per Marialé, Un
Generale dorme in piedi, Il
Panáček ze dřeva
1971 Equinozio
Un'anguilla da 300 milioni
1970 Dovidenia v pekle, priatelia
Splendori e miserie di Madame Royale
Urlo, L'
1969 Fuoricampo
Infanzia, vocazione e prime esperienze di Giacomo Casanova, veneziano
1968 Italská tajná služba
1967 Nakne mannen och mannen i frack, Den (TV film)
Nepochopený
Pohyblivý terč
Quattro tassisti, I
1963 I cuori infranti
1962 Cronache del '22
Parigi o cara
1961 Leoni al sole
Soukromý život
1960 Zazie v metru
1951 Clandestino a Trieste

TV seriály

1984 Ragazza dell'addio, La (TV seriál)
1983 Amante dell'orsa maggiore, L' (TV seriál)
1980 Bambole: scene di un delitto perfetto (TV seriál)
1979 Mano sugli occhi, La (TV seriál)
1973 Diario di un maestro (TV seriál)
1972 Avventure di Pinocchio, Le (TV seriál)
1967 I promessi sposi (TV seriál)
1966 Melissa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace