foto

Ángela Molina

  • nar. 5.10.1955 (61 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 El otro hermano
El último traje
2016 Tini: Violettina proměna
2015 Internet Junkie
Střepy lásky
2014 Daleko od lidí
Murieron por encima de sus posibilidades
2013 Amaro Amore
Anna Karénina (TV film)
At 2:15
Nekonečně
Rodolfo Valentino - La leggenda (TV film)
2012 Pomerančový med
Sněhurka: Jiný příběh
2011 Memorias de mis Putas Tristes
2010 Pouť
Vidas pequeñas
V záři neonů
2009 Baaria
Fridrich Barbarossa
Rozervaná objetí
Trappola d'autore
2008 Deník nymfomanky
Nikdy nezapomenu (TV film)
2007 Anastezsi
Klára a František (TV film)
Skřivánčí dvůr
Un château en Espagne
2006 Krev Borgiů
La caja
Neznámá
Svatá rodina (TV film)
Triunfo, El
2004 Nero, císař římský (TV film)
2003 Al sur de Granada
2002 Kameny
Na krev
Nowhere
2001 Annas Sommer
Origine du monde, L'
Sagitario
Un delitto impossibile
Ženy za mřížemi
2000 Jara
Maria, figlia del suo figlio (TV film)
Moře
One of the Hollywood Ten
1998 Co vítr dal a vzal
Le baiser sous la cloche (TV film)
Vite blindate (TV film)
1997 Na dno vášně
Sin querer
1996 Edipo alcalde
1995 Cosas del querer: Segunda parte, Las
Famiglia Ricordi, La (TV film)
Gimlet
Oh, cielos
1994 Con gli occhi chiusi
1993 Baile de las ánimas, El
Coitado do Jorge
1992 Krapatchouk
Mal de amores
1492: Dobytí ráje
1991 Démoniaques, Les (TV film)
Homme qui a perdu son ombre, L'
Masopustní úterý
Mujer bajo la lluvia, Una
Princezna Fantaghiro: Jeskyně Zlaté růže (TV film)
Río Negro
Zloděj dětí
1990 Ángeles, Los
Bitva trjoch korolej
Sandino
Volevo i pantaloni
1989 Barbare, La
Barroco
Cosas del querer, Las
Esquilache
1988 Luces y sombras
Sposa era bellissima, La
Via Paradiso
1987 Casa Ricordi (TV film)
Fuegos
Laura, del cielo llega la noche
1986 Complicato intrigo di donne, vicoli e delitti, Un
Lola
Mitad del cielo, La
Río de oro, El
Zlaté pěsti
1985 Bras de fer
Quo vadis (TV film)
1984 Bella Otero, La (TV film)
Fuego eterno
1983 Dies rigorose Leben
Zánik šlechtického rodu
1982 Demonios en el jardín
Oči, ústa
1980 Odpadlík
1979 Corazón del bosque, El
Dobré zprávy
La Sabina
Operación Ogro
Silnice Řím - Neapol neprůjezdná!
1978 Hombre que supo amar, El
Portentosa vida del padre Vicente, La
Restos del naufragio, Los
1977 A un dios desconocido
Camada negra
Nunca es tarde
Ten tajemný předmět touhy
Viva/muera Don Juan Tenorio
1976 La ciudad quemada
Largas vacaciones del 36, Las
1975 No matarás
No quiero perder la honra
Protegidas, Las

TV seriály

2014 Crónica de Castas (TV seriál)
2013 Velvet (TV seriál)
2011 Sangue caldo (TV seriál)
2010 Gran Reserva (TV seriál)
2007 La Commune (TV seriál)
2006 L'onore e il rispetto (TV seriál)
1999 Mujer del presidente, La (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
1987 Generál (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)

Dokumentární

2013 Mujer sin sombra, Una
2008 Hécuba, un sueño de pasión
2000 A propósito de Buñuel

TV pořady

2002 Noche de los premiados, La (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace