foto

Burkhard Schmeer

  • nar. 1964
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bella Block - Der Fahrgast und das Mädchen (TV film)
2011 Die Räuberin
Místo činu: Dvojí život (TV film)
2009 Der verlorene Sohn (TV film)
2007 Die Todesautomatik (TV film)
2003 Rosenstrasse
2002 Bouře v srdci (TV film)
Místo činu: Hamburg - Inkognito (TV film)
1998 Die Unschuld der Krähen (TV film)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbes Hunderttausend (TV film)

TV seriály

2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
2004 Stefanie - nový začátek (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Der letzte Ausweg (S01E01)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Die Kinder vom Alstertal (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2008 Eschede Zug 884 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace