foto

Richard C. Glouner

  • nar. 12.8.1931
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 9.2.1998 (66 let)
    Newport Beach, Orange County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1989 Another Chance
1988 Miracle at Beekman's Place (TV film)
1987 Hot Child in the City
1986 Return to Mayberry (TV film)
1983 Kokain a modré oči (TV film)
1982 Farrellová pro lidi (TV film)
Marian Rose White (TV film)
1981 Awakening of Candra, The (TV film)
Peter and Paul (TV film)
Scruples (TV film)
1980 Man with Bogart's Face, The
Prosba o lásku (TV film)
The Gong Show Movie
1979 Walking Through the Fire (TV film)
1978 Bud and Lou (TV film)
1977 Black Market Baby (TV film)
Murder at the World Series (TV film)
Secrets (TV film)
1976 Divoké včely (TV film)
Griffin a Phoenixová (TV film)
Louis Armstrong: Chicagský styl (TV film)
Tajný závod
1975 Cry for Help, A (TV film)
Sweet Hostage (TV film)
They Only Come Out at Night (TV film)
1974 Christina
Doctor Dan (TV film)
Gun and the Pulpit, The (TV film)
Remember When (TV film)
1973 Blood Sport (TV film)
Lisa, Bright and Dark (TV film)
Message to My Daughter (TV film)
Payday
Return of Charlie Chan, The (TV film)
Soul of Nigger Charley, The
The Girl Most Likely to... (TV film)
The President's Plane Is Missing (TV film)
Trouble Comes to Town (TV film)
1972 Znamení Vlka (TV film)
1971 Letní strom
Making It
My Old Man's Place
1970 Horor v Dunwichi
Mir hat es immer Spaß gemacht
1969 Devil's 8, The
The Gay Deceivers

TV seriály

1984 V (TV seriál)
1983 Best of Times, The (TV seriál)
Goodnight, Beantown (TV seriál)
Wizards and Warriors (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 Logan's Run (TV seriál)
Lucan (TV seriál)
1976 Columbo (TV seriál)
Kouzelné alibi (S05E05)
1975 Columbo (TV seriál)
Krize identity (S05E03)
Případ diplomatické imunity (S05E02)
Vražda na videu (S04E05)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
The Psychiatrist (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace