foto

Joseph Patrick Finn

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Akta X: Chci uvěřit
1985 Birds of Prey
1984 Sentimental Reasons
1980 Powder Heads

TV seriály

1998 Akta X (TV seriál)
Andělské duše (S05E17)
1995 Akta X (TV seriál)
Seznam (S03E05)

Producentská filmografie

TV seriály

2017 The Flash (TV seriál)
Abra Kadabra (S03E18)
Duet (S03E17)
Into the Speed Force (S03E16)
další epizody (9)
2016 The Flash (TV seriál)
The Present (S03E09)
Invasion! (S03E08)
Killer Frost (S03E07)
další epizody (9)
2015 The Flash (TV seriál)
The Man Who Saved Central City (S02E01)
Fast Enough (S01E23)
Rogue Air (S01E22)
další epizody (15)
2014 The Flash (TV seriál)
The Man in the Yellow Suit (S01E09)
Flash vs. Arrow (S01E08)
Power Outage (S01E07)
další epizody (9)
Arrow (TV seriál)
Nemyslitelné (S02E23)
Ulice v plamenech (S02E22)
Bloodovo město (S02E21)
další epizody (14)
2013 Arrow (TV seriál)
Tři duchové (S02E09)
Vědec (S02E08)
Stát vs. Queenová (S02E07)
další epizody (21)
2012 Arrow (TV seriál)
Konec roku (S01E09)
Vendeta (S01E08)
Ohnivá múza (S01E07)
další epizody (7)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
2010 Změna je život (TV seriál)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Traveler (TV seriál)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
2004 Zimní ráj (TV seriál)
2000 Fearing Mind, The (TV seriál)
1999 Dream Team, The (TV seriál)
1998 Akta X (TV seriál)
Konec (S05E20)
Šálení smyslů (S05E19)
Americká varianta (S05E18)
další epizody (13)
1997 Akta X (TV seriál)
Emily (S05E07)
Koleda (S05E06)
Postmoderní Prométeus (S05E05)
další epizody (7)

Režijní filmografie

TV seriály

2001 UC: Undercover (TV seriál)
2000 Fearing Mind, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace