foto

Joseph Patrick Finn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Akta X: Chci uvěřit
1985 Birds of Prey
1984 Sentimental Reasons
1980 Powder Heads

TV seriály

1998 Akta X (TV seriál)
Andělské duše (S05E17)
1995 Akta X (TV seriál)
Seznam (S03E05)

Producentská filmografie

TV seriály

2017 Flash (TV seriál)
Abra Kadabra (S03E18)
Duet (S03E17)
Into the Speed Force (S03E16)
další epizody (9)
2016 Flash (TV seriál)
The Present (S03E09)
Invasion! (S03E08)
Killer Frost (S03E07)
další epizody (9)
2015 Flash (TV seriál)
The Man Who Saved Central City (S02E01)
Fast Enough (S01E23)
Rogue Air (S01E22)
další epizody (15)
2014 Flash (TV seriál)
Muž ve žlutém kostýmu (S01E09)
Flash versus Arrow (S01E08)
Bez energie (S01E07)
další epizody (9)
Arrow (TV seriál)
Nemyslitelné (S02E23)
Ulice v plamenech (S02E22)
Bloodovo město (S02E21)
další epizody (14)
2013 Arrow (TV seriál)
Tři duchové (S02E09)
Vědec (S02E08)
Stát vs. Queenová (S02E07)
další epizody (21)
2012 Arrow (TV seriál)
Konec roku (S01E09)
Vendeta (S01E08)
Ohnivá múza (S01E07)
další epizody (7)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Změna je život (TV seriál)
Affair Remembered (S02E13)
Teacher Schooled (S02E12)
2010 Změna je život (TV seriál)
Stand Taken (S02E11)
Thanks Ungiven (S02E10)
Homecoming Crashed (S02E09)
další epizody (5)
2009 Ďáblův sluha (TV seriál)
The Devil and Sam Oliver (S02E13)
Business Casualty (S02E12)
To Sprong, with Love (S02E11)
další epizody (13)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
Cancun (S01E18)
The Leak (S01E17)
Greg, Schmeg (S01E16)
další epizody (8)
2007 Traveler (TV seriál)
The Reunion (E07)
The Trader (E06)
The Tells (E05)
další epizody (6)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Cash Out (S01E10)
Ashes to Ashes (S01E09)
The Cop (S01E08)
další epizody (10)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
2004 Zimní ráj (TV seriál)
2000 Fearing Mind, The (TV seriál)
1999 Dream Team, The (TV seriál)
1998 Akta X (TV seriál)
Konec (S05E20)
Šálení smyslů (S05E19)
Americká varianta (S05E18)
další epizody (13)
1997 Akta X (TV seriál)
Emily (S05E07)
Koleda (S05E06)
Postmoderní Prométeus (S05E05)
další epizody (7)

Režijní filmografie

TV seriály

2001 UC: Undercover (TV seriál)
2000 Fearing Mind, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky