foto

Javier Salmones

  • nar. 1953
    Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Matar el tiempo
2013 Retornado
2011 El callejón
El Capitán Trueno y el Santo Grial
2010 Posesión de Emma Evans, La
2009 Estació de l'oblit
No estás sola, Sara (TV film)
2008 Deník nymfomanky
El menor de los males
2007 Corazón de la tierra, El
Poslední píseň
Poslední vyvolený
2006 Krev Borgiů
2005 Fiesta del chivo, La
Películas para no dormir: Cuento de navidad (TV film)
Zemřít v San Hilariu
2004 Romasanta: Hon na vlkodlaka
Rottweiler
2003 Oro de Moscú, El
2002 Trece campanadas
Vivancos 3
2001 Dama de Porto Pim
Lázaro de Tormes
Večer tříkrálový
Voz de su amo, La
2000 San Bernardo
Umění umírat
1999 Dotek motýla
Můj otec, moje matka, moji bratři a moje sestry
Nikdo nikoho nezná
1998 Dvakrát do stejné řeky
Finisterre, donde termina el mundo
1997 Carreteras secundarias
Eso
Gràcies por la propina
1996 Mi nombre es sombra
Mirada líquida
Pesadilla para un rico
1995 Así en el cielo como en la tierra
Entre rojas
Puede ser divertido
1994 Alegre ma non troppo
Mujer de tu vida 2: La mujer vacía, La (TV film)
1993 Rosa rosae
1992 Orchestr klub Virginia
Zabít Elizabeth
1990 Continental
1989 Bajarse al moro
1988 Complot de los anillos, El
Miss Caribe
1987 Vida alegre, La
1986 El vivo retrato
Esperanza
1985 Elegido, El
Sahara
1980 Detrás de cada día

TV seriály

2015 Apaches (TV seriál)
2012 Fuga, La (TV seriál)
2011 Sofía (TV seriál)
2008 Martes de carnaval (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
1989 Delirios de amor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace