Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V rámci experimentu je psovi, který byl brutálně týrán, provedena operace, při níž mu jsou jeho kosti nahrazeny kovovými. Nenávist v jeho hlavě ale zůstává. Začíná krvavá štvanice kde vyhraje jen ten, kdo přežije! Otázka je, kdo to bude... (oficiální text distributora)

Recenze (45)

Anticque 

všechny recenze uživatele

Ačkoli většina lidí je proti tomuto filmu a píší o tom, že Yuzna zklamal, já si to zase tak nemyslím. Oblíbil jsem si tohoto režiséra a jeho práci a prostě chápu, že asi docházejí nápady nebo nevím. Nápad natočit film o tzv. psím terminátorovi, který ničí všechno co mu přijde do cesty je vcelku zajímavým nápadem, ale již podle názvu Rottweiler je jasné, že nepůjde o bůh ví jaký horor. Ale já osobně musím říct, že jsem se dokázal po celý čas příjemně bavit, nenudil jsem se, efekty filmu byli vcelku slušivé a celkový děj nebyl zas tak špatný. Já hodnotím Rottweilera jako průměrný horor a dávám proto za 3 hvězdy, které mu právem patří. A pevně doufám, že se Yuzna trochu zvedne, pač kde sjou ty časy, kdy točil jednu pecku za druhou:-( ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu jsem k filmu přistupoval tak nějak odměřeně a musím říct, že i když nešlo o žádné umělecké dílo, rozhodně jsem se nenudil. Jenže když se přiblížil konec filmu a z toho ohně vylezlo cosi co vypadalo jako….. doslova jsem pocítil v sobě obrovskou vlnu odporu a byl jsem rozhodnutý dát čistou nulu. Odstupem času však musím uznat, že tenhle kousek má určitě divákovi alespoň v určitých momentech co nabídnout a dokonce se tu objevilo i několik světlejších bodů, na které se dá podívat. 3/10 ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ušetriť klávesnicu a napísať, že ide o najväčšiu Yuznovu sr@čku. To by bolo najlepšie riešenie. Lenže brané do úvahy, mám za sebou 90% jeho filmografie ( pričom mi ešte niečo chýba ), takže nie som hodný to takto ohodnotiť a pri tom je to môj osobný názor. Ale viete čo? Verím, že sa 90% divákov s mojím názorom stotožní. ()

Fox Mulder 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem byl dost osobně zjedaví. Jelikož moc psích horrorů není a ještě k tomu když se ujme režie kultovní béčkař Brian Yuzna. Je pravda, že jsem slyšel nějaké negativni ohlasy, ale stejně jsem se na Rottweilera těšil. No musím uznat po schlédnutí Rottweilera, jsem prostě nevěděl co si mám myslet o mém oblíbenci Yuznovi. Takovýhle režijní počin bych spíše čekal od takovýho Uwe Bolla a ne od Briana. Tohle se fakt nedalo. Snad ani jeho hroznej Faust nebyl tak špatný. Doufám, že už konečně se Brian schopí a natočí nějakou krvavou řež typu re-animator či dentista. Tento film bych doporučil pouze fanouškům Yuzny a ostatní ať se ho vyhnou velkým obloukem. PS: Yuznův Rottweiler vychází ze španělského thrilleru El Perro ze 70. let. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Pro svůj půltisící hodnocený snímek jsem si teda mohl vybrat lépe. Briane, Briane, začni se zase inspirovat Lovecraftem, to ti docela šlo. Rottweiler je dost slabota. Ještě to jde, a trochu mě to i jako příběh drželo, pokud se zrovna neobjevuje ten rottweiler. Přesto tak nějak nechápu proč a pro koho to (zrovna) Yuzna natočil. Dávám 1,5*, pro krásnou přírodu z první půle filmu zaokrouhluju nahoru. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama