foto

Renata Scott

  • nar. 26.6.1937 (81 let)
    Vídeň, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Falešná láska
1997 Svatba mého nejlepšího přítele
1996 No Easy Way
1992 Chaplin
Her Final Fury: Betty Broderick, the Last Chapter (TV film)
1991 Neónová říše (TV film)
Nežádoucí láska (TV film)
Návod na vraždu
1990 Laker Girls (TV film)
Overexposed
1989 Otčím 2
Supové silnic
Škrtiči z Hillside (TV film)

TV seriály

1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Zóna strachu (S06E02)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1987 My Two Dads (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace