foto

Renata Scott

  • nar. 26.6.1937 (83 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Falešná láska
1997 Svatba mého nejlepšího přítele
1996 No Easy Way
1992 Chaplin
Her Final Fury: Betty Broderick, the Last Chapter (TV film)
1991 Neónová říše (TV film)
Nežádoucí láska (TV film)
Návod na vraždu
1990 Laker Girls (TV film)
Overexposed
1989 Otčím 2
Supové silnic
Škrtiči z Hillside (TV film)

TV seriály

1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Zóna strachu (S06E02)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Switch (S02E02)
1989 The Golden Girls (TV seriál)
The Auction (S04E11)
1987 My Two Dads (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Cesta do nebe (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky