Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psychicky narušený zabiják, posedlý po dokonalé rodině je opět na svobodě. Utekl z vězeňského ústavu a pod novou identitou vyhlíží další nezadanou ženu s dítětem. Na stopě mu je však bratr jeho poslední oběti a jeho okolí je také podezřívavé. Začíná boj s časem. (matestlust)

Recenze (47)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

V úvodu je rekapitulace prvního dílu a pak následuje velmi dobrá scéna z vězení. Následně stačí jen najít ženu s dítětem (dětmi), co nemá manžela, a Gene, jak si nyní říká, má na rodinné štěstí zaděláno. Jenže to by se ke Carol a jejímu synovi, které si vyhlédnul, nesměl vrátit manžel, co původně utekl. A aby toho nebylo málo, tak i Carolina kamarádka pojala podezření, že Gene je někdo jiný, než za koho se vydává. Obstojné pokračování vypadá, jako by bylo součástí prvního snímku, proto už tolik nepřekvapí. Na druhou stranu je zde moc hezká práce s rozbitou lahví, Gene je vynalézavý, jak se zbavit těla, aby ho už nikdo nenašel, a závěr je také fajn. Česky dabovaná verze má jen 79 minut, původní má zde uvedenou minutáž. Je v ní kompletní scéna právě s rozbitou lahví, rozšířená postelová scéna, ale bez přidané nahoty, a rozšířená scéna s Carolinou kamarádkou - možný spoiler - ta je zde udušena plynem, v kratší verzi je uškrcena. Pěkná závěrečná scéna je v obou verzích beze změn. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

spoilery!! tak tohle ne. tady je snad jeste blbejsi. sceny v psychiatrickem zarizeni byly naprosto uzasny, hlavne ten jeho nasledny utek. ale pak je to zase od znova - ona se do nej zamiluje, on zabije jeho nepratele, on je debil, ona to pozna, on je jeste vetsi debil a konec. alternativni konec: jerry se opet zbavil rodiny. tentokrat o nem vi policie. je to nebezpecny seriovy vrah a jeho fotka se objevi v novinach. “je cas se odstrehovat!” rekne jerry a s novou tvari zamiri do jineho statu. daleko od spravedlnosti... ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Kdo by mohl být lepším poradcem na manželské vztahy než náš otčím ? Po útěku z léčebny si " založí " psychologickou poradnu pro rozvedené ženy a hned začne shánět nějakou oběť. Není to žádný problém a dokonalá rodina se začne rodit. Divák pak už jen čeká až náš psycholog Gene ( Terry O' Quinn ) začne zase vyšilovat a vraždit. Tak se posaďte a sledujte osud Carol Graulandové ( Meg Foster ) a jejího syna. Gene však udělá několik chyb a tak se příběh trochu zamotá a zkomplikuje. O' Quinn zahraje úplně perfektně ty své proměny Hodný vs. Zlý a já mu za ně musím zatleskat. Jinak je to ale průměrný až podprůměrný snímek. Ve filmu zazní songy Graduation a Tiffany od skupiny Parousia. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Podle mě podařenější než spíš podprůměrný první díl. Tady se s tím Jerry Blake nesere, nesnaží se budovat rodinný život, ale manželku zkusí zamordovat hned během svatební noci. Nicméně stále v tom nespatřuji nic víc než rutinní thriller. Slovo horor bych nepoužíval, uniká mi co by na tom mělo bejt hororovýho.55% ()

chlebo 

všechny recenze uživatele

A tak žalostne neúspešný rodinný vrah udrel za tónov svadobného pochodu po druhýkrát. Túžba tohto ľudomila založiť funkčnú rodinu musí opäť prejsť mnohými skúškami. Čo sa musí nechať chlapec na to išiel dobre a opäť sa mu podarilo nájsť stupídnu piču, ktorá by mu snáď uverila aj že je povolaním Sauron. Pár svetlých momentov a inak nuda, nuda, nuda, s kravkou z prvej časti a jej roztomilou famíliou neporovnateľné. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (10)

  • Původně měl být film vydán rovnou na VHS, ale producenti z něj byli natolik ohromeni, že se nakonec dostal také do kinodistribuce. (henrycruel)
  • Několik scén se ještě dotáčelo po oficiálním dokončení filmu. (henrycruel)
  • Po zkušebním promítání filmu si manažeři studia stěžovali na nedostatek krve a požadovali přetočení scén, což Jeff Burr odmítl. (henrycruel)

Reklama

Reklama