foto

William Teitler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Bad Therapy
2019 Jumanji: Další level
2017 Jumanji: Vítejte v džungli!
2015 Skvělá Gilly Hopkinsová
2014 Rob the Mob
2012 Co všechno věděla Maisie
2005 Zathura: Vesmírné dobrodružství
Zánik Empire Falls (TV film)
2004 Polární expres
2003 Láskou praštěná
1995 Jumanji
1992 Odvážné příběhy (TV film)
1987 The Incredible Ida Early (TV film)

TV seriály

1992 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
King of the Road (S04E09)
Showdown (S04E08)
1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Secret (S02E18)
My Brother's Keeper (S02E17)
Television Terror (S02E16)
další epizody (18)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Collection Completed (S01E06)
Lover Come Hack to Me (S01E05)
Only Sin Deep (S01E04)
další epizody (6)
1985 Příběhy z temnot (TV seriál)
The False Prophet (S01E24)
Grandma's Last Wish (S01E23)
If the Shoes Fit... (S01E19)
další epizody (6)
1984 Příběhy z temnot (TV seriál)
A Case of the Stubborns (S01E10)
The Word Processor of the Gods (S01E09)
Inside the Closet (S01E08)
další epizody (6)

Režijní filmografie

Filmy

2020 Bad Therapy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky