foto

Brandon Barton

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Grave Encounters 2
2010 Deník slabocha
2009 Miluji tě, Beth Cooperová
2007 Juno

TV seriály

2007 Mimoni v Americe (TV seriál)
Painkiller Jane (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace