foto

Steven Cohen

  • nar. 1953
    Marseille, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Na dosah
2012 Jesse Stone: Bludiště pochybností (TV film)
2011 Jesse Stone: Ztracená nevinnost (TV film)
2010 Jesse Stone: Bez výčitek (TV film)
November Christmas (TV film)
2009 Jesse Stone: Tenký led (TV film)
2008 V utajení (TV film)
2007 Before the Rains
2006 Holky v balíku
2004 Princ a já
The Twelve Days of Christmas Eve (TV film)
2001 15 minut
1998 Případ z Poodle Springs (TV film)
1997 Don King: Jenom v Americe (TV film)
1996 Krev a víno
1995 Tři přání
1994 Angie
1993 Ztraceni navždy
1992 Zamilovaná (TV film)
Šéf (TV film)
1991 Popínavá růže
Tajuplný ráj (TV film)
1990 Image (TV film)
Wheels of Terror (TV film)
1989 Noc mrtvých (TV film)
1988 Unholy Matrimony (TV film)
Vražedné svádění (TV film)
1987 Blood Vows: The Story of a Mafia Wife (TV film)
L.B.J.: První léta (TV film)
Sister Margaret and the Saturday Night Ladies (TV film)
Země nikoho
1985 Bad Seed, The (TV film)
Picking Up the Pieces (TV film)
The Execution (TV film)

TV seriály

2018 Bosch (TV seriál)
Book of the Unclaimed Dead (S04E10)
Missed Connections (S04E07)
Ask the Dust (S04E01)
2017 Bosch (TV seriál)
The Four Last Things (S03E02)
The Smog Cutter (S03E01)
2016 Městečko Pines (TV seriál)
Pass Judgment (S02E08)
City Upon a Hill (S02E06)
Blood Harvest (S02E02)
Bosch (TV seriál)
Follow the Money (S02E08)
Gone (S02E05)
The Thing About Secrets (S02E02)
další epizody (4)
2015 Bosch (TV seriál)
Chapter Ten: Us and Them (S01E10)
Chapter Seven: Lost Boys (S01E07)
Chapter Four: Fugazi (S01E04)
2014 The Bridge (TV seriál)
Jubilex (S02E13)
Eidolon (S02E10)
Lamia (S02E07)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace