Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bosch rozplétá vraždu Lexi Parksové, ale neobejde se to bez rizika. Chandlerová se pokusí vyšachovat federály a její obvinění se ocitne na mrtvém bodě. Ellis a Long nebezpečně dýchají na záda. (Prime Video)

Recenze (2)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jazzova zalezitost - Catalyst , z novcneho klubu, kde Mo vytiahol znamost, sadla. Paci sa mi, ze tvorcovia nechavaju priestor, aby zaznelo niekolko taktov a nerusia to rozhovorom. Malokto, to dnes tak robi. Inak je cast vyzivna, Bosch a spol ma oproti sebe opatrnych profikov z fachu. Citili sme sa neprijemne, ked "spolupracovali" s Maddie. Slusna epizodka. 70% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No vida, sedmá epizoda měla přesně to, co předchozímu dílu (a mně) chybělo. Okrajové záležitosti jen doplňovaly hlavní dějovou linii, v níž se pátrání hnulo pěkně dopředu a v níž se tvůrci drží stabilně na dotyk s knižní předlohou. Jo, jo, tentokrát mě vývoj potěšil, takže jsem se mohl vrátit k vyššímu hodnocení, protože jsem se dobře bavil. Opravdu bych si moc přál, aby se zbylé epizody druhé řady nesly ve stejném duchu, protože Hieronymus Bosch je mým oblíbeným vyšetřovatelem a já bych sérii rád slušně ohvězdičkoval. / Poučení: Někdy bohatě stačí, když víš, že oni ví. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama