Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tanzie a Ava, velmi bohaté sestry, jsou dědičkami rodinného majetku. Jednoho krásného dne se jejich pozlacený svět díky skandálu zhroutí. Jejich bohatství je pryč. Musí se postarat a řešit věci, kterými se nikdy nemusely zabývat! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Osobne mám tento film na úrovni ohavnosti V.I.P s Pamelou. Nudný dej, žiadny spád, o herečkách sa lepšie ani nezmieňovať. Aspoň, že sa na ne dá pozrieť, ale iba keď stopnete film, akonáhle film odpauzujete celé čaro sa stráca. Čistá umelá gumovačka mozgu. Odporúčam sledovať od dvoch promile v krvi a viac aj tak si to ráno pamätať nebudete. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Jasně, určitě to není žádný film století, ale házet tomu rovnou odpad? Scénář je takový typicky holčičí, humor je taky typicky holčičí, prostředí je taky typicky holčičí... No kluk na tom vlastně mimo toho, že se tam pohybují hezké holky, asi těžko najde něco, co by ho zaujalo. Ale sestrám Duffovým ty role vyloženě sedly, parafráze na sestry Hiltonovy je zjevná a kdybych byl holka, klidně bych tomu tu pětku vlepil. ()

Reklama

Charlizee odpad!

všechny recenze uživatele

Po odpadu sahám jen v případech nouze. U tohoto skvostu se mi zvýšil tlak, místy jsem lapala po dechu a mozkové buňky téměř stále volaly o pomoc. Neptejte se, co mě to popadlo, ale opravdu jsem to zhlédla celé - asi jsem pořád čekala, že se něco stane a ukáže se, že to celé měla být povedená satira. Bohužel... Je to přesně ten typ případu nouze, u kterého je mi líto, že se náklady spojené s výrobou snímku nevyužily alespoň trochu rozumněji. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Na odpad to rozhodně není. Film si dobře utahuje ze snobského života rozmazlených pipin. Dal bych dvě hvězdičky, ale ta třetí je za rozkošnou Hilary Duff. Někdy nemusí být dobrý film, ale úplně stačí přitažlivá žena a chlap se má hned na co dívat:-) No a tady jsou roštěnky hned dvě, takže si to tři hvězdičky zaslouží. Film rozhodně nenudil a v žádném případě to není odpad. Lidé by si měli pořádně ujasnit co je to film o kvalitě odpadu a nedávat odpad kdejakému slabému filmu, který je pořád stokrát lepší než opravdový odpad čili sračka. A jestli to nedokážou někteří jedinci pochopit, tak by se zde měla zavést nová kategorie "megaodpad":-) ()

bee.el 

všechny recenze uživatele

No... viděla jsem spoustu lepších filmů, ale rozhodně taky pár horších... není to snímek, který by měl člověk potřebu vidět vícekrát, ale na jedno shlédnutí se to dalo snést... samozřejmě pokud to člověk bere s nadhledem a podle mého už dle názvu nelze od Material girls čekat mnoho... Je to ryze holčičí film, místy stupidní, ale ne tak nudný, aby ho člověk vypínal. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • První film, kde spolu hrají sestry Hilary Duff a Haylie Duff. (HappySmile)
  • Natáčení začalo 18. dubna 2005 a 32. května 2006 Lukas Haas (Henry) oznámil, že pro film možná nenajdou distributora. Nakonec film koupila společnost MGM a v srpnu ho uvedla v 1 500 kinech, kde propadl. (HappySmile)

Reklama

Reklama