foto

Kóiči Ueda

  • nar. 2.4.1941 (78 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kidnap Tour (TV film)
Kóri no wadači (TV film)
2015 Meikyu Sousa (TV film)
Soman kokkyô 15 sai no natsu
2013 Tomodači to arukó
2011 Kaze o acumete (TV film)
Wasao
2010 Ai amu
Box: Hakamada jiken - inochi towa
Musubime
Šikeidai erebétá
2009 Andante: Ine no senricu
Hanamuko ha 18sai
Katen no širo
Kondo no ničijóbi ni
2008 Sunshine Days
2007 Funuke
2006 Ame no machi
Hanada šónenši
Kabečoro jamori
Niji wo Kakeru Ouhi (TV film)
Starfish Hotel
Torikku gekidžóban 2
2005 Icuka dokušo suru hi
Takeshis'
Tanaka Hiroshi no subete
2004 Godzilla: Final Wars
2003 Godzilla vs. Mothra vs. Mechagodzilla: Tokio SOS
Saru
2002 Godzilla tai Mechagodzilla
2001 Běž!
Godzilla, Mothra, King Ghidorah: Daikaidžú sókógeki
Či no sú učú
Čúšingura 1/47 (TV film)
2000 'Kurenai no kenjû' yo eien ni
Epizodní herec
Godzilla tai Megaguirus: G šómecu sakusen
Kurosufaia
Shisha no gakuensai
1999 24 džikan dake no uso (TV film)
Adorenarin doraibu
Ano nacu no hi
Godzilla 2000: Millenium
Shikai
1998 June Bride
Mosura 3: Kingu Gidora raishu
Takkjú onsen
1997 Gimu to engi
Júkai
Lie lie Lie
Úhoř
1996 Smím prosit?
Waga kokoro no Ginga tecudó: Mijazawa Kendži monogatari
1995 Godzilla VS Destoroyah
Heisei musekinin ikka: Tokyo de luxe
Hijumeri no tó
Nozokija
Pozdní závěť
Sayonara Nippon!
1994 Godzilla tai Space-Godzilla
Kowagaru hitobito
Mainiči ga nacujasumi
1993 Ahiru no uta ga kikoete kuru yo
Daibyonin
Godžira VS Mekagodžira
1992 Ai ni tsuite, Tokyo
Godzilla tai Mothra
Meisó čizu (TV film)
Minbo no onna
Romantický příběh od řeky Sumida
1991 Godzilla VS King Ghidorah
Juninin no yasashii nihonjin
Kamitsukitai/Dorakiyura yori ai-0
1990 Gattubî - Bokura wa kono natsu nekutai wo suru
Sakura no sono
1989 A un
Godzilla vs. Biollante
Gokudó no onnatači: Sandaime ane
Hana no furu gogo
Kóendóri no nekotači
Zatóiči
1988 Kimurake no hitobito
Marusa no onna II
Rinbu
1987 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 10 (TV film)
Marusa no onna
Sayonara no onnatachi
1986 Time Adventure: zeccho 5-byo mae
いたずらロリータ 後からバージン
1985 Minna agečau
Ofisu rabu: Mahiru no kinryôku
1984 Mika Madoka: yubi o nurasu onna
Ol yurizoku 19 sai
Scanty doll: nugitate no kaori
Shuchuwâdesu sukyandaru: Kemono no youni dakishimete
Sukanpin walk
Yawahada Iro-kurabe
1978 Kókó daipanikku

TV seriály

2015 Genkai šúraku kabušiki kaiša (TV seriál)
2014 Kamiya Genjiro Torimono Hikae (TV seriál)
2012 Akumu-chan (TV seriál)
Irodori himura (TV seriál)
Ten no Hakobune (TV seriál)
2011 Deka Wanko (TV seriál)
Quilt no Ie (TV seriál)
2009 Ninkjó herupá (TV seriál)
Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
2007 Asakusa fukumaru ryokan (TV seriál)
2004 Nebaru Onna (TV seriál)
1999 Futago Tantei (TV seriál)
1993 課長サンの厄年 (TV seriál)
1976 Daitokai - tatakai no hibi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky