foto

Čóei Takahaši

  • nar. 29.11.1944 (74 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Šinpan
2016 Tatara samurai
2013 Kjóko to Šúiči no baai
Tomodači to arukó
2011 Kiseki
2010 Neko taxi
2009 Curu Akira: Kokoro no kiseki
2008 Yamazakura
2007 Fumiko no umi
Hokušin naname ni sasu tokoro
Slow Start (TV film)
Čača: Tengai no onna
Šin Acui kabe
2006 Futó fukucu
Soredemo boku wa yattenai
2004 Kikyo
2002 Zeimu čósakan madogiwa Taró no džikenbo 9 (TV film)
2000 Kaza-hana
1999 Eiji
1997 Marutai no onna
1996 Súpá no onna
1995 Hijumeri no tó
Shizukana seikatsu
1993 Daibyonin
Gekkó no nacu
1991 Kageró
1990 Donmai
1989 Teito Taisen
1988 Marusa no onna II
1987 Fugitive Alien (TV film)
Marusa no onna
Star Force: Fugitive Alien II (TV film)
Věrný pes Čiko
1986 Ningen no yakusoku
1985 Masho no kaori
Tanpopo
1974 Hissacu šikakenin: Šunsecu šikakebari
1973 Erosu wa amaki kaori
1972 Kamišibai Šówa ši: Ógon batto ga jattekuru
Ongaku
Umarekawatta Tamegoró
1971 Hadžimete no tabi
Kaihei yon-gô seito
Noroi no yakata: Chi o sû me
1970 Jaga wa hashitta
1969 Futari no koibito
1968 Kigeki: Hacumóde rešša

TV seriály

2016 Kakuregiku (TV seriál)
2015 Bidžo to danši (TV seriál)
Genkai šúraku kabušiki kaiša (TV seriál)
2013 Akuryo Byoto (TV seriál)
Taiyo no Wana (TV seriál)
Óoka Ečizen (TV seriál)
2009 Ooka Echizen (TV seriál)
1997 Kaseifu wa mita (TV seriál)
1990 Kamija Gendžiró torimono hikae (TV seriál)
1978 Sutâurufu (TV seriál)
Široi kjotó (TV seriál)
1976 Daitokai - tatakai no hibi (TV seriál)
1973 Garasu saiku no ie (TV seriál)
1971 Ore wa otoko da! (TV seriál)
Tennó no seiki (TV seriál)

Dokumentární

2019 Fukušima wa kataru - vyp.

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace