foto

Þorsteinn Gunnarsson

  • nar. 1940
    Island

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Eiðurinn
Krutost
2015 Fúsi
Pozpátku
2014 Grafir & bein
2010 Říše léta
2008 Naglinn
2007 Veðramót
2006 Severní blata
2004 Dís
Síðustu orð Hreggviðs
2003 Albín jménem Noi
1990 Áramótaskaup 1990 (TV film)
1988 Foxtrot
1984 Když letí havran
1983 Á hjara veraldar

TV seriály

2016 V pasti (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2015 Případ (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2009 Réttur (TV seriál)
2008 Mannaveiðar (TV seriál)
2007 Pressa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky