foto

Anne-Sophie Girard

  • nar. 1982

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pétage
2010 Notre Dame des Barjots (TV film)

TV seriály

2019 Groom (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Petite soeur (S13E11)
2015 La petite histoire de France (TV seriál)
2013 Matteï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
Les yeux dans le dos (S01E01)
2012 Roxane, la vie sexuelle de ma pote (TV seriál)
2010 Profil zločinu (TV seriál)
Tu m'aimeras (S02E11)
2008 Que du bonheur (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 France KBEK (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Un soir à la Tour Eiffel (TV pořad)
2011 Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
2009 Vraie vie d'Omar & Fred, La (TV pořad)
2006 Ce soir (ou jamais!) (TV pořad)
Jamel comedy club (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)