foto

Jasper Pääkkönen

  • nar. 15.7.1980 (39 let)
    Helsinky, Finsko

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Jussi palkinto

Herecká filmografie

Filmy

2020 Da 5 Bloods
2018 BlacKkKlansman
2016 Jet Trash
2015 Vares - Sheriffi
2013 Lví srdce
2012 Jussi Vares: Nebezpečná hra
Jussi Vares: Vražedné tango
Odhalený přístav
2011 Jussi Vares: Pavučina smrti
Jussi Vares: Polibek zla
Jussi Vares: Smrt panen
2010 Laponská odysea
Muumi ja punainen pyrstötähti
2009 Rööperi
2008 Kummeli Alivuokralainen
Muumi ja vaarallinen juhannus
2007 V2 - Jäätynyt enkeli
2006 Matti
2005 Zamrzlá země
2004 Láska je láska
Vares - Yksityisetsivä
2003 Pahat Pojat
1997 Kipinä (studentský film)
1990 Kiljusen herrasväen uudet seikkailut
1988 Ihmiselon ihanuus ja kurjuus

TV seriály

2018 Vikingové (TV seriál)
Okamžiky vzpomínek (S05E10)
Prostý příběh (S05E09)
Žert (S05E08)
další epizody (4)
2017 Vikingové (TV seriál)
Vzkaz (S05E06)
Zajatec (S05E05)
Plán (S05E04)
další epizody (10)
2016 Vikingové (TV seriál)
Dvě cesty (S04E13)
Vidění (S04E12)
Poslední loď (S04E10)
další epizody (8)
2003 Irtiottoja (TV seriál)
Kaunis mies (TV seriál)
1999 Salatut elämät (TV seriál)

Dokumentární

2018 Haapasalon Suomi (TV seriál)
2012 Näin me se tehtiin: Vuosaari
2008 Making of Kummeli Alivuokralainen
2006 Se on Matti - dokumentti elokuvan teosta (TV film)
2004 Näin tehtiin Levottomat 3 (TV film)
2003 Making of 'Pahat pojat'

Host

TV pořady

2019 UNICEF Maailman tärkein ilta (TV pořad)
2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
2014 Jussi Gaala 2014 (TV pořad)
2013 Docventures (TV pořad)
2012 Enbuske & Linnanahde Crew (TV pořad)
Heikki & Mikko Show (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
Salatut elämät 10 v (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2006 Pokerimestari 2006 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace