foto

Terry 'Bam Bam' Gordy

  • nar. 23.4.1961
    Fort Oglethorpe, Georgia, USA
  • zem. 16.7.2001 (40 let)
    Soddy-Daisy, Tennessee, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Highlander

Dokumentární

2010 WWE: The Undertaker's Deadliest Matches - a.z.

TV pořady

2016 WWE Hall of Fame 2016 (TV pořad) - a.z.
1996 WWF In Your House: It's Time (TV pořad)
1993 WWE Monday Night RAW (TV pořad)
1992 Clash of the Champions XIX (TV pořad)
WCW Beach Blast (TV pořad)
WCW The Great American Bash (TV pořad)
1989 WCW The Great American Bash (TV pořad)
1987 NWA The Great American Bash (TV pořad)
1984 WWF Superstars of Wrestling (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace