foto

Ray Traylor

  • nar. 2.5.1963
    Marietta, Georgia, USA
  • zem. 22.9.2004 (41 let)
    Dallas, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 WWF: Wrestlefest 88

Dokumentární

2014 Shawn Michaels: Mr Wrestlemania

TV pořady

2016 WWE Hall of Fame 2016 (TV pořad) - a.z.
2005 WWE Armageddon (TV pořad) - a.z.
2002 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWF No Way Out (TV pořad)
2000 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWF Backlash (TV pořad)
WWF Judgment Day (TV pořad)
WWF No Way Out (TV pořad)
WrestleMania 2000 (TV pořad)
1999 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Fully Loaded (TV pořad)
WWF Jakked (TV pořad)
WWF Over the Edge (TV pořad)
WWF Unforgiven (TV pořad)
WrestleMania XV (TV pořad)
1998 WCW Thunder (TV pořad)
WWE Sunday Night Heat (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Judgment Day (TV pořad)
WWF Metal (TV pořad)
1997 NWO Souled Out (TV pořad)
WCW World War III (TV pořad)
1996 WCW Bash at the Beach (TV pořad)
WCW The Great American Bash (TV pořad)
WCW Uncensored (TV pořad)
1995 WCW Monday Nitro (TV pořad)
WCW Uncensored (TV pořad)
1994 Clash of the Champions XXVII (TV pořad)
Halloween Havoc (TV pořad)
1993 Starrcade (TV pořad)
WWE Monday Night RAW (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
1992 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WrestleMania VIII (TV pořad)
1991 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Battle Royal at the Albert Hall (TV pořad)
WrestleMania VII (TV pořad)
1990 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WrestleMania VI (TV pořad)
1989 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WrestleMania V (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
1987 NWA The Great American Bash (TV pořad)
Starrcade (TV pořad)
1986 Starrcade (TV pořad)
1985 WWE Saturday Night's Main Event (TV pořad)
1984 WWF Superstars of Wrestling (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace