foto

Joel Collins

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Pád Londýna
Srážka
2013 Charlie musí zemřít
2007 Góóól! II
Malý Rambo
2005 Stopařův průvodce po Galaxii
2004 Calcium Kid

TV seriály

2017 Černé zrcadlo (TV seriál)
Metalhead (S04E05)
Hang the DJ (S04E04)
Arkangel (S04E02)
další epizody (4)
2009 Den trifidů (TV seriál)

Hudební videoklipy

1999 Fatboy Slim - Right Here Right Now (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace