foto

André Pohl

  • nar. 1956
    Brémy, Bremen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Käthe Kruse (TV film)
2014 Clara Immerwahrová (TV film)
2013 Stille (TV film)
2011 Wie man leben soll
2008 Der Besuch der alten Dame (TV film)
2007 Gray Hawk (studentský film)
Královna růží (TV film)
Mein alter Freund Fritz (TV film)
2000 Happy Hour oder Glück und Glas (TV film)
1999 Die Ehre der Strizzis
1991 Hier kocht der Chef (TV film)
1986 Tatort - Automord (TV film)
1979 Welt in jenem Sommer, Die (TV film)

TV seriály

2019 M - Vrah mezi námi (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2012 Braunschlag (TV seriál)
Der Fluch (E03)
Das Wirtschaftswunder (E02)
2002 Komisař Rex (TV seriál)
Činy mrtvých (S08E07)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Spolehlivý tip (S07E05)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Komisař Rex (TV seriál)
Střelba na Rexe (S01E14)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Divadelní záznam

1999 Sonny Boys (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky