foto

Johannes Silberschneider

  • nar. 13.12.1958 (58 let)
    Mautern, Štýrsko, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Maria Mafiosi
Sommerhäuser
2016 Smaragdgrün
2015 Hannas schlafende Hunde
Věčný život
2014 Agnieszka
Přeludy
Safírově modrá
Tatort - Paradies (TV film)
2013 Alles Schwindel (TV film)
Bad Fucking
Frei (TV film)
Jedermann (TV film)
Klan Wagnerů (TV film)
Letzte Grenze, Die (studentský film)
Rubínově červená
Steirerblut (TV film)
V klidu noci
2012 Kráska a zvíře (TV film)
Rommel (TV film)
Tatort - Kein Entkommen (TV film)
2011 Die göttliche Sophie - Das Findelkind (TV film)
2010 Der Täter (TV film)
Lüg weiter, Liebling (TV film)
Mahler auf der Couch
Nebeneinander
Oben ohne - Die türkische Braut (TV film)
Případ Andropov (TV film)
Tatort - Glaube, Liebe, Tod (TV film)
Uns trennt das Leben (TV film)
Žid Süss - Film bez svědomí
2009 Böses Erwachen (TV film)
Commissario Laurenti - Totentanz (TV film)
Desperados on the Block
Die Göttliche Sophie (TV film)
Die Perlmutterfarbe
Die Unbedingten (studentský film)
Liebe und andere Gefahren (TV film)
Tatort - Bittere Trauben (TV film)
2008 Commissario Laurenti - Der Tod wirft lange Schatten (TV film)
Der Architekt
Gott schützt die Liebenden (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Alles anders (TV film)
O Nosáčkovi (TV film)
Todsünde (TV film)
Trautmann - Die Hanno-Herz-Story (TV film)
2007 Commissario Laurenti - Tod auf der Warteliste (TV film)
Der Wachmann und das kleine Mädchen
Trautmann - Bumerang (TV film)
2006 Franziskas Gespür für Männer (TV film)
Helen, Fred und Ted (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Nur keine Wellen (TV film)
Perl oder Pica
Zores (TV film)
2005 Mutig in die neuen Zeiten - Im Reich der Reblaus (TV film)
Nick Knatterton - Der Film
2004 Big Ben - Sport zabíjí (TV film)
Der Bestseller - Wiener Blut (TV film)
Die Heilerin (TV film)
Mein Vater, meine Frau und meine Geliebte (TV film)
Místo činu - Píšťala smrti (TV film)
Silentium
Utajené dědictví (TV film)
Verbrechen des Professor Capellari - Ein Toter kehrt zurück, Die (TV film)
Welcome Home
2003 Hamlet_X
Inspektor Trautmann - Doživotně (TV film)
2002 Ich gehöre dir (TV film)
Regentage (TV film)
Tigermännchen sucht Tigerweibchen (TV film)
Trautmann - Das letzte Hemd hat keine Taschen (TV film)
2001 Copy Shop
Deník Anne Frankové (TV film)
Jetzt bringen wir unsere Männer um (TV film)
Místo činu: Mnichov - Pohádka o vraždě (TV film)
Místo činu: Ztráta kontroly (TV film)
Nevěsta větru
Případy profesora Capellariho: Křehké důkazy (TV film)
Showdown
Trautmann - Nichts ist so fein gesponnen (TV film)
Zwölfeläuten (TV film)
2000 Einmal leben (TV film)
Heimkehr der Jäger
Trautmann - Wer heikel ist, bleibt übrig (TV film)
1999 Die Ehre der Strizzis
Gigantický
Jackiino dítě (TV film)
Jahrhundertrevue (TV film)
Midsommar Stories
Requiem für eine romantische Frau
Schůzka s ďáblem (TV film)
1998 Dívka tvých snů
Geliebte Gegner (TV film)
Krvavé housle
Liebe deine Nächste!
Straßen von Berlin - Terror, Die (TV film)
1997 Comedian Harmonists
Einmal Casanova sein (TV film)
Kreuzfeuer (TV film)
Picasso in München
Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt: Ein Grab an der Donau (TV film)
Zámek (TV film)
1996 Charms Zwischenfälle
Kino im Kopf
Männerpension
1995 Fernsehsaga - Eine steirische Fernsehgeschichte, Die (TV film)
Schnellschuß
1994 Etwas am Herzen
Schatten des Schreibers, Der
1993 Kaspar Hauser
Rebellion, Die (TV film)
1992 Flucht, Die
1991 I Know the Way to the Hofbrauhaus (TV film)
Niemandsland
1990 Das Serbische Mädchen
Werner - Beinhart!
1986 Videopoly
Wohin und zurück - Santa Fe (TV film)
1985 Koncert pro Alici
1984 Atemnot
Fliehkraft (studentský film)
1983 Herrenjahre (TV film)
1982 An uns glaubt Gott nicht mehr (TV film)
1981 Ferry oder Wie es war (TV film)

TV seriály

2013 Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
Die Hölle sind wir (E02)
2007 Oben ohne (TV seriál)
2006 Commissario Laurenti (TV seriál)
8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
11er Haus (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1984 Lebenslinien (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Europas letzter Sommer (TV film)
2009 Vom Reich zur Republik - Der Staat ist für die Menschen da (TV film)
Vom Reich zur Republik - Hitler vor Gericht (TV film)
2001 Jud Süß - Ein Film als Verbrechen? (TV film)
Mannovi - román století (TV film)
1989 In meinem Herzen, Schatz...

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace