foto

Johannes Silberschneider

  • nar. 13.12.1958 (61 let)
    Mautern, Štýrsko, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ein Dorf wehrt sich: Das Geheimnis von Altaussee (TV film)
Im Schatten der Angst (TV film)
StadtKomödie: Der Fall der Gerti B. (TV film)
2018 Blind ermittelt - Blutsbande (TV film)
Blind ermittelt - Die toten Mädchen von Wien (TV film)
2017 Maria Mafiosi
Zahrada
2016 Zelená jako smaragd
2015 Hannas schlafende Hunde
Věčný život
2014 Agnieszka
Modrá jako safír
Přeludy
Tatort - Paradies (TV film)
2013 Alles Schwindel (TV film)
Bad Fucking
Frei (TV film)
Jedermann (TV film)
Klan Wagnerů (TV film)
Letzte Grenze, Die (studentský film)
Rudá jako rubín
V klidu noci
2012 Kráska a zvíře (TV film)
Rommel (TV film)
Tatort - Kein Entkommen (TV film)
2011 Die göttliche Sophie - Das Findelkind (TV film)
2010 Der Täter (TV film)
Lüg weiter, Liebling (TV film)
Mahler na gauči
Nebeneinander
Oben ohne - Die türkische Braut (TV film)
Případ Andropov (TV film)
Tatort - Glaube, Liebe, Tod (TV film)
Uns trennt das Leben (TV film)
Žid Süss - Film bez svědomí
2009 Böses Erwachen (TV film)
Desperados on the Block
Die Göttliche Sophie (TV film)
Die Perlmutterfarbe
Die Unbedingten (studentský film)
Liebe und andere Gefahren (TV film)
Tatort - Bittere Trauben (TV film)
2008 Der Architekt
Gott schützt die Liebenden (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Alles anders (TV film)
Na chvíli svobodní
O Nosáčkovi (TV film)
Todesnachrichten
Todsünde (TV film)
2007 Der Wachmann und das kleine Mädchen
2006 Franziskas Gespür für Männer (TV film)
Helen, Fred und Ted (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Nur keine Wellen (TV film)
Perl oder Pica
Zores (TV film)
2005 Mutig in die neuen Zeiten - Im Reich der Reblaus (TV film)
Nick Knatterton - Der Film
2004 Der Bestseller - Wiener Blut (TV film)
Die Heilerin (TV film)
Mein Vater, meine Frau und meine Geliebte (TV film)
Místo činu - Píšťala smrti (TV film)
Silentium
Utajené dědictví (TV film)
Welcome Home
2003 Hamlet_X
2002 Ich gehöre dir (TV film)
Regentage (TV film)
Tigermännchen sucht Tigerweibchen (TV film)
2001 Copy Shop
Deník Anne Frankové (TV film)
Jetzt bringen wir unsere Männer um (TV film)
Místo činu: Mnichov - Pohádka o vraždě (TV film)
Místo činu: Ztráta kontroly (TV film)
Nevěsta větru
Showdown
Zwölfeläuten (TV film)
2000 Einmal leben (TV film)
Heimkehr der Jäger
1999 Die Ehre der Strizzis
Gigantický
Jackiino dítě (TV film)
Jahrhundertrevue (TV film)
Midsommar Stories (studentský film)
Requiem für eine romantische Frau
Schůzka s ďáblem (TV film)
1998 Dívka tvých snů
Geliebte Gegner (TV film)
Krvavé housle
Liebe deine Nächste!
1997 Comedian Harmonists
Einmal Casanova sein (TV film)
Kreuzfeuer (TV film)
Picasso in München
Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt: Ein Grab an der Donau (TV film)
Zámek (TV film)
1996 Charms Zwischenfälle
Männerpension
1995 Die Fernsehsaga - Eine steirische Fernsehgeschichte (TV film)
Schnellschuß
1994 Etwas am Herzen
Internationale Zone
Schatten des Schreibers, Der
1993 Die Rebellion (TV film)
Kaspar Hauser
1992 Flucht, Die
1991 I Know the Way to the Hofbrauhaus (TV film)
Niemandsland
1990 Das Serbische Mädchen
Werner – Beinhart!
1986 Videopoly
Wohin und zurück - Santa Fe (TV film)
1985 Koncert pro Alici
1984 Atemnot
Fliehkraft (studentský film)
1983 Herrenjahre (TV film)
1982 An uns glaubt Gott nicht mehr (TV film)
1981 Ferry oder Wie es war (TV film)

TV seriály

2018 Krüger (TV seriál)
Küss die Hand, Krüger (E03)
2016 Soko Vídeň (TV seriál)
Wir sind viele (S11E16)
2015 In aller Freundschaft (TV seriál)
Heureka! (S18E10)
2014 Země zločinu (TV seriál)
Štýrská krev (E02)
2013 Paul Kemp – Alles kein Problem (TV seriál)
Die Hölle sind wir (E02)
2011 Soko Vídeň (TV seriál)
Verschollen (S07E13)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Commissario Laurenti (TV seriál)
Totentanz (E05)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Fingerübungen (S01E03)
Commissario Laurenti (TV seriál)
Der Tod wirft lange Schatten (E04)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Die Hanno-Herz-Story (E10)
2007 Oben ohne (TV seriál)
Commissario Laurenti (TV seriál)
Tod auf der Warteliste (E03)
Soko Vídeň (TV seriál)
Eiszeit (S03E05)
Böse Überraschung (S03E03)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Heaven (E05)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Bumerang (E09)
2005 11er Haus (TV seriál)
Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Ein Toter kehrt zurück (E16)
Big Ben (TV seriál)
Sport zabíjí (S10E04)
2003 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Doživotně (E04)
2002 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Das letzte Hemd hat keine Taschen (E03)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Nichts ist so fein gesponnen (E02)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Frühlingserwachen (S02E10)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Křehké důkazy (E07)
2000 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Wer heikel ist, bleibt übrig (E01)
1998 Ulice Berlína (TV seriál)
Terror (S02E01)
1997 Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Komisař Rex (TV seriál)
První cena (S01E10)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1984 Lebenslinien (TV seriál)

Dokumentární

2017 Erbe Österreich (TV seriál)
Liebe, Geld und Macht - Maximilian I. (TV film)
Maximilian I. - Der Brautzug zur Macht (TV film)
2012 Austropop Made in Styria - Eine kleine Geschichte der steirischen Rockmusik (TV film)
Vom Reich zur Republik - Europas letzter Sommer (TV film)
2009 Vom Reich zur Republik - Der Staat ist für die Menschen da (TV film)
Vom Reich zur Republik - Hitler vor Gericht (TV film)
2001 Jud Süß - Ein Film als Verbrechen? (TV film)
Mannovi - román století (TV film)
1996 Kino im Kopf
1989 In meinem Herzen, Schatz...

Host

TV pořady

2014 9 Plätze - 9 Schätze (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky