foto

Wolfgang Wahl

  • nar. 3.12.1925
    Münster, Německá říše
  • zem. 15.9.2006 (80 let)
    Germering, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Kommissar Klefisch - Klefischs schwerster Fall (TV film)
1992 Kommissar Klefisch - Ein unbekannter Zeuge (TV film)
Mallorca - Liebe inbegriffen (TV film)
1991 Der Deal (TV film)
1990 Kupferfalle, Die (TV film)
1989 Kommissar Klefisch - Ein Fall für Onkel (TV film)
1988 Anwalt Abel - Der Dienstagsmann (TV film)
Bombe, Die (TV film)
Gunst der Sterne, Die (TV film)
Männer vom K3 - Schützenfest, Die (TV film)
1987 Místo činu - Falešná hra (TV film)
1986 Zpáteční cesta ke smrti (TV film)
1985 Theaterblut
1984 Gesichter des Schattens (TV film)
1983 Frau Juliane Winkler (TV film)
1981 Der nächste, bitte (TV film)
1980 Wer anderen eine Grube gräbt (TV film)
1979 Das Komplott (TV film)
Mörder, Der
1978 Friedrich Schachmann wird verwaltet (TV film)
Geist der Mirabelle. Geschichten von Bollerup, Der (TV film)
Kleine bunte Freudenspender (TV film)
1977 Haben Sie nichts zu verzollen? (TV film)
Sanfter Schrecken (TV film)
Tod des Camilo Torres, oder: Die Wirklichkeit hält viel aus, Der (TV film)
1976 Waffen für Amerika (TV film)
1974 Der Tod der Schneevögel (TV film)
Tod in Astapowo (TV film)
1972 Federlesen - Bilder aus dem Leben eines Einfallsreichen (TV film)
Tatort - Rechnen Sie mit dem Schlimmsten! (TV film)
1970 Morgen, ein Fenster zur Straße (TV film)
1967 Dieser Mann und Deutschland (TV film)
1964 Gardine, Die (TV film)
Marie Octobre (TV film)
Nebeneinander (TV film)
1963 Der Zinker
1962 Genosse Münchhausen
Lieder klingen am Lago Maggiore
Straße der Verheißung
1960 Aufruhr (TV film)
Schachnovelle
Sooo nicht, meine Herren
Wenn die Heide blüht
1959 Bobby Dodd greift ein
Buddenbrooks - 1. Teil
Buddenbrooks - 2. Teil
La Paloma
Menschen im Hotel
Nick Knattertons Abenteuer - Der Raub der Gloria Nylon
Paradies der Matrosen
Růže pro státního návladního
1958 Die Trapp-Familie in Amerika
Die grünen Teufel von Monte Cassino
Grabenplatz 17
Nick Knattertons Abenteuer
Scampolo
So ein Millionär hat's schwer
1957 Gäste im Haus (TV film)
Žraloci a malé ryby
1956 Das Liebesleben des schönen Franz
Die Rosel vom Schwarzwald
Die wilde Auguste
Ich und meine Schwiegersöhne
Saison in Oberbayern
Schöne Meisterin, Die
1955 Banditen der Autobahn
Drei Mädels vom Rhein
Gestatten, mein Name ist Cox
Heldentum nach Ladenschluß
Herz voll Musik, Ein
Verrat an Deutschland
1954 Ein Mädchen aus Paris
Jednotka 08/15 - Před bojem
1953 Die Geishas des Captain Fisby (divadelní záznam)
Schule für Eheglück (TV film)

TV seriály

1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
1994 Alles Glück dieser Erde (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
Kommissar Klefisch (TV seriál)
1989 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Hochzeit mit Hindernissen (S03E24)
Transplantation (S03E23)
Nierenspende (S03E22)
další epizody (9)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Sorge um Benjamin (S03E12)
Udos Konflikt (S03E10)
Ein kleiner Teufel (S03E08)
další epizody (10)
1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
1986 Der Schatz im Niemandsland (TV seriál)
Ein heikler Fall (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Glücksritter, Der (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
Sechs Millionen (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1975 Eurogang (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1963 Tim Frazer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky