foto

Siegfried Kilian

  • nar. 6.11.1928
    Berlín, Berlin, Německá říše
  • zem. 27.9.1983 (54 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Kmotříček smrt (TV film)
1979 Alaska-Kids großer Coup (TV film)
1977 Der Stein des Glücks (TV film)
1974 Kit a spol.
Rákosí (TV film)
1973 Maria und der Paragraph (TV film)
1972 Das 109. Experiment (TV film)
Ein unheimliches Glück (TV film)
1971 Der kleine und der große Klaus (TV film)
1968 Die Sanften vom Don (TV film)
Geschichte vom tapferen Schneiderlein, Die (TV film)
1967 Der Steckbrief (TV film)
Zielansprache (TV film)
1966 Hände hoch oder ich schieße
Truthahn-Story (TV film)
1965 Woyzeck
1964 Bitter ist der Haß (TV film)
Das Stacheltier - Peterle und die Weihnachtsgans Auguste
Das gewöhnliche Wunder (TV film)
Egon und das achte Weltwunder (TV film)
1963 Nacht über Nürnberg (TV film)
Nyní i v hodinu mé smrti
1962 Ach, du fröhliche
Die Nacht auf der Autobahn (TV film)
Die heilige Johanna (TV film)
Esther (TV film)
1961 Blaulicht - Gardez! (TV film)
Die heilige Johanna von Amerika (TV film)
Die letzte Nacht (TV film)
Honba za botou
Urfaust (TV film)
1960 Der Henker richtet (TV film)
Tanzmädchen für Istanbul (TV film)
1959 Fernsehpitaval - Der Fall Harry Domela (TV film)

TV seriály

1974 Pozdní sezóna (TV seriál)
1970 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Strafversetzt (E17)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Strafsache Anker (E10)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
1962 Tempel des Satans (TV seriál)

Divadelní záznam

1978 Das Leben des Galileo Galilei (divadelní záznam)
1977 Happy End (divadelní záznam)
1974 Der aufhaltsame Aufstieg des Arturo Ui (divadelní záznam)
1966 Die Tage der Commune (divadelní záznam)
1962 Frau Flinz (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky