foto

Joseph Ziegler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Amreeka
2005 Naši otcové (TV film)
2004 Dětská srdce (TV film)
2002 Propusťte Brandleyho (TV film)
The Matthew Shepard Story (TV film)
2001 Ohnisko nenávisti
2000 Tribulation
1996 Příběhy hrůzy (TV film)
1994 The Circle Game
1993 Dieppe (TV film)
Gross Misconduct: The Life of Brian Spencer (TV film)
1992 To teda byla noc
1989 Záhada Dicka Francise: Motiv koní (TV film)

TV seriály

2008 The Trojan Horse (TV seriál)
2004 The Grid (TV seriál)
2002 Tom Stone (TV seriál)
2001 Leap Years (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Utíkej Sidney, utíkej (S02E15)
1996 Black Harbour (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1992 North of 60 (TV seriál)
1989 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Ve jménu vědy (S04E13)
1985 Empire, Inc. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace