foto

Mina Azarian

  • nar. 25.9.1959 (60 let)
    Írán

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Uppsalakidnappningen
2015 Abel
Kruh
Nesmrtelní
2010 Drahá Alice
2009 Ženy bez mužů
2008 Åkalla (TV film)
2007 Ciao Bella
2006 Když padne soumrak
2005 Zimní polibek
2004 Sjätte juni
2001 Mellan himmel och hästben
2000 Před bouří
Skleněná křídla

TV seriály

2017 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
2016 Vårdgården (TV seriál)
2015 Blå ögon (TV seriál)
Kölvattnet (E09)
2014 Blå ögon (TV seriál)
Tusen nålstick (E02)
2007 Labyrint (TV seriál)
1998 S:t Mikael (TV seriál)
1997 Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Lockpojken (S01E01)
1994 Tre kronor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky