foto

Akira Hamada

  • nar. 28.10.1941 (78 let)
    Jokohama, prefektura Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hikari no tabi
2016 Šin Godžira
2013 Píseň krtka: Tajný agent Reiji
2012 Eden
Kibó no kuni
2010 Box: Hakamada jiken - inochi towa
2009 Rain Fall
The Harimaya Bridge
2008 Tónan kadobeja nikai no onna
2007 Akuma ga kitarite fue wo fuku (TV film)
Hissatsu Shigotonin 2007 (TV film)
Joru no owaru toki (TV film)
Ozu no Aki
Půlnoční orel
2005 Jógiša: Muroi Šindži
2004 Mondai no nai watashitachi
Satsui (TV film)
2002 KT
2001 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 36 (TV film)
2000 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 34 (TV film)
Sebunzu feisu
Sweet Sweet Ghost
1999 24 džikan dake no uso (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 11 (TV film)
1998 Odoru daisosasen
Odoru daisósasen: aki no hanzai bokumecu supešaru (TV film)
1993 Chigireta ai no satsujin
1992 Ai ni tsuite, Tokyo
1990 Gokudó no onnatači: Saigo no tatakai
1983 Satomi hakkenden
Ušimicu no mura
1982 Iga ninpoucho
Modori-gawa shinju (TV film)
1981 Stanice
1979 Moje úloha je pomsta
1977 Hakkódasan
1976 Zoku ningen kakumei
1975 Odsouzená Střela
1974 Shura-yuki-hime: Urami Renga
1968 Kiru
1965 Ecuraku

TV seriály

2017 Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2015 Dekin no onna (TV seriál)
Keidži 7nin (TV seriál)
2014 Apoyan ~ Hashiru Kokusai Kuko ~ (TV seriál)
Dr. DMAT (TV seriál)
Gokuaku Ganbo (TV seriál)
TEAM ~Keishicho Tokubetsu Hannin Sosahonbu~ (TV seriál)
Tókjó Sukáretto: keišičó NS-gakari (TV seriál)
Zero no Shinjitsu (TV seriál)
2013 Amačan (TV seriál)
Keibuho Yabe Kenzo 2 (TV seriál)
Rígaru hai 2 (TV seriál)
Sen'njú tantei Tokage (TV seriál)
2012 Beautiful Rain (TV seriál)
Hacukoi (TV seriál)
Kaeru no ôjosama (TV seriál)
Kagi no kakatta heja (TV seriál)
Perfect Blue (TV seriál)
2011 Dr. Irabu Ičiró (TV seriál)
HUNTER~Sono Onnatachi, Shoukin Kasegi (TV seriál)
Honboši: Šinri tokusó džikenbo (TV seriál)
Kokuhacu: kokusen bengonin (TV seriál)
Zettai reido: tokušu hanzai sennjú sósa (TV seriál)
2010 Giruti: Akuma to keiyaku shita onna (TV seriál)
2009 Fumó čitai (TV seriál)
Karijuši sensei čibaru! (TV seriál)
Madžo saiban (TV seriál)
Mama wa mukaši papa datta (TV seriál)
Mr. Brain (TV seriál)
2008 Bloody Monday (TV seriál)
Puzzle (TV seriál)
2006 Kuitan (TV seriál)
2005 Šin kasóken no onna 6 (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Babel (TV seriál)
Shinju fujin (TV seriál)
Taijó no kisecu (TV seriál)
2001 Tanoshii Yochien (TV seriál)
1999 Joi (TV seriál)
Kiken na kankei (TV seriál)
1997 Odoru daisósasen (TV seriál)
1990 Deka kizoku (TV seriál)
1979 Tantei monogatari (TV seriál)
1977 Water Margin, The (TV seriál)
1976 Daitokai - tatakai no hibi (TV seriál)
1970 Óedo sósamó (TV seriál)

Dokumentární

1995 Hirošima (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky