foto

Joffrey Platel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Meurtres en Lorraine (TV film)
Newcomers (TV film)
On the Other Side
Vražda v Lisieux (TV film)
2018 Traqués (TV film)
2016 L'Entreprise (TV film)
2015 On voulait tout casser
2013 Je suis un tombeur
The bague
2012 Petit Nuage, Le
2011 Grand restaurant II, Le (TV film)
2008 Ochrana státu
Paříž

TV seriály

2019 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 46 (S03E46)
Riviéra (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2017 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 99 (S01E99)
Episode 97 (S01E97)
Episode 95 (S01E95)
další epizody (92)
2015 Martin, sexe faible (TV seriál)
2014 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
La Guerre des nerfs (S02E02)
L'Accident (S02E01)
Profil zločinu (TV seriál)
Bouře 1/2 (S05E05)
2012 Toussaint Louverture (TV seriál)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
2007 Un flic (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky