foto

Sydney Lucas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dude
2014 How and Why (TV film)
Je prostě báječná
Moje ségra má prima bráchu
2012 Imogene

TV seriály

2019 The Son (TV seriál)
The Blind Tiger (S02E03)
Ten Dollars and a Plucked Goose (S02E02)
Numunuu (S02E01)
2017 The Son (TV seriál)
Scalps (S01E10)
The Prophecy (S01E09)
Honey Hunt (S01E08)
další epizody (10)
2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vzorec sedmnáct (S16E09)
2010 Umizoomi (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)

Dokumentární

2013 The Sonnet Project (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky