foto

Brian Skala

  • nar. 29.3.1981 (39 let)
    Boulder, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Price to Pay
2003 Výzva (TV film)
1999 Basket, The

TV seriály

2012 Dr. House (TV seriál)
Lepší polovička (S08E09)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Muž vejde do baru... (S08E14)
2010 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Odhalení nula: část druhá (E12)
2008 Heroes: The Recruit (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Náš otec (S03E12)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Muž s hákem (S01E07)
2004 Men's Room, The (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Návrat domů (S09E21)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Kuřecí, nebo hovězí? (S04E04)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Just Deal (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Witness for the Persecution (S05E12)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky