foto

Kirk Baxter

  • nar. 1972
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Mank
2014 Zmizelá
2011 Muži, kteří nenávidí ženy
2010 Sociální síť
2008 Podivuhodný případ Benjamina Buttona
1999 Killing Joe

TV seriály

2019 MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2017 MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (5)
2013 Domek z karet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky