foto

Craig Gardner

  • nar. 1.10.1950 (70 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Mrs Mandela (TV film)
2003 Síla lidskosti (TV film)
2002 Moc a láska (TV film)
2001 Bláznivý šaman
2000 Vražedný pohled lásky (TV film)
1999 Hidden Agenda
1993 Yankee Zulu
1990 Honba za dědictvím
1988 Číslo 5 žije 2
1983 Wars, The
1982 Safari 3000
1979 Demon, The

TV seriály

2020 Bojovník (TV seriál)
The Chinese Connection (S02E02)
Learn to Endure, or Hire a Bodyguard (S02E01)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
2010 Hranice (TV seriál)
Credible Threat (S03E11)
2006 Život v buši (TV seriál)
2003 Odysea 5 (TV seriál)
Fossil (E19)
1997 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Faraonova kletba/Anděl na palubě (S01E11)
1973 Chase (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 My Father's War
1997 Jo'burg Blues (TV film)

TV seriály

2005 Scandal! (TV seriál)
1996 Suburban Bliss (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 My Father's War

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky