foto

Johannes Kirchlechner

  • nar. 29.7.1958 (62 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Hubert und Staller - Eine schöne Bescherung (TV film)
2011 Klarer Fall für Bär (TV film)
2010 Letzte Ausfahrt Weiden-Ost
Mein Song für Dich (TV film)
Pozdravy z Amsterodamu (TV film)
2009 Richterin ohne Robe (TV film)
2008 Verrückt nach Emma (TV film)
2007 Die großen und die kleinen Wünsche - Amors Pfeile (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Bis dass der Tod Euch scheidet (TV film)
2004 Tatort - Waidmanns Heil (TV film)
2002 Der Unbestechliche
Hannas Baby (TV film)
Zeit der Rache (TV film)
2001 Sedm dní v ráji (TV film)
2000 Die Helden (TV film)
1999 Comeback für Freddy Baker (TV film)
Místo činu - Norbert (TV film)
Unschuldige Biester (TV film)
Zum Sterben schön (TV film)
1998 Anwalt Abel - Die Spur des Mädchenmörders (TV film)
Anwalt Abel - Todesurteil für eine Dirne (TV film)
Der Mann für alle Fälle: Ein ganz gewöhnlicher Totschlag (TV film)
Mann für alle Fälle: Die Hure Babylon, Der (TV film)
1997 Ende einer Leidenschaft (TV film)
1996 Und morgen fängt das Leben an (TV film)
Unmögliche Hochzeit, Eine (TV film)
1994 Tatort - Klassen-Kampf (TV film)
1986 Fotofinish (studentský film)

TV seriály

2019 Lena Lorenz (TV seriál)
Kind da, Job weg (S05E02)
Ein neuer Anfang (S05E01)
2018 V podezření (TV seriál)
Verschlusssache (E29)
2016 Hubert a Staller (TV seriál)
Wenn der Postmann ... (S05E16)
Amors tödlicher Pfeil (S05E15)
Ein Tattoo für die Ewigkeit (S05E14)
další epizody (4)
2015 Hubert a Staller (TV seriál)
Bis zum letzten Tropfen (S04E16)
Klinisch tot (S04E12)
Der kleine Unterschied (S04E06)
další epizody (4)
2010 Die Bergretter (TV seriál)
Bruchlandung (S02E08)
Der verlorene Sohn (S02E07)
Auf der Flucht (S02E06)
další epizody (8)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Was bleibt (S01E04)
Jetzt oder nie (S01E03)
Schmerzhafte Erinnerung (S01E02)
další epizody (4)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
2006 V podezření (TV seriál)
Atemlos (E07)
Pod bílými plachtami (TV seriál)
Druhé jaro (E06)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Das Karussell (E05)
2004 München 7 (TV seriál)
Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Abschied nehmen (S01E05)
Angst um Elena (S01E04)
Der Traum vom Fliegen (S01E03)
další epizody (5)
2003 Otec Braun (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Písečný muž
1988 Drei D
1984 Lieber Karl

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky