foto

Monika Peitsch

  • nar. 23.12.1936 (82 let)
    Zeitz, Sachsen-Anhalt, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Rosamunde Pilcherová: Na křídlech lásky (TV film)
2008 Srdce ve větru (TV film)
2007 Scénář lásky (TV film)
2005 Dům harmonie (TV film)
Neue Freunde, neues Glück (TV film)
2004 Druhé líbánky (TV film)
2003 Eddi Arent - Der Herr der Sketche (TV film)
2002 Abendstimmung (studentský film)
Rosamunde Pilcher: Až na konec světa (TV film)
2001 Herzstolpern (TV film)
Meine Mutter, meine Rivalin (TV film)
1998 Glück wohnt hinterm Deich, Das (TV film)
1997 Guppies zum Tee (TV film)
1995 Milostná rošáda (TV film)
1994 Männer vom K3 - Ende eines Schürzenjägers, Die (TV film)
1992 Schulz & Schulz III- Wechselspiele (TV film)
1991 Männer vom K3 - Narkose fürs Jenseits, Die (TV film)
Schulz & Schulz II - Aller Anfang ist schwer (TV film)
1989 Keine Gondel für die Leiche (TV film)
1985 Marie Ward - Zwischen Galgen und Glorie
Plötzlich und unerwartet ... (TV film)
1981 Das Traumschiff - Der Ausreißer/Die Hochzeitsreise (TV film)
1979 Das Komplott (TV film)
1978 ...von Herzen mit Schmerzen (TV film)
Die Traumfrau (TV film)
1977 Rentenspiel, Das (TV film)
1973 Pariser Nächte (TV film)
1972 Täter auf der Spur - In Schönheit sterben, Dem (TV film)
1971 Die fast verkrachte Reise (TV film)
Unverbesserlichen und ihr Stolz, Die (TV film)
1970 Einladung ins Schloss (TV film)
Muž, který prodal Eiffelovku (TV film)
Unverbesserlichen und die Liebe, Die (TV film)
1969 Bitte nicht mit mir
Dr. med. Fabian - Lachen ist die beste Medizin
Mord nach der Oper (TV film)
Unverbesserlichen und ihre Menschenkenntnis, Die (TV film)
1968 Heinrich VIII. und seine Frauen
Kirschen für Rom
Kriminalmuseum - Der Bohrer (TV film)
Unverbesserlichen und ihre Sorgen, Die (TV film)
1967 Kriminalmuseum - Die Zündschnur (TV film)
Nathan der Weise (TV film)
Předsvatební cesta
Unverbesserlichen und ihr Optimismus, Die (TV film)
Valentin Katajews chirurgische Eingriffe in das Seelenleben des Dr. Igor Igorowitsch
1966 4 Schlüssel
Bucklige von Soho, Der
Der Neffe als Onkel (TV film)
Die Geschichte des Rittmeisters Schach von Wuthenow (TV film)
Schonzeit für Füchse
Spanische Fliege, Die (TV film)
1965 Chinesische Mauer, Die (TV film)
Hotel der toten Gäste
Kriminalmuseum - Der Brief (TV film)
Láska na třetí
Müde Theodor, Der
Unverbesserlichen, Die (TV film)
1964 Amouren (TV film)
Das Kaffeehaus
Der Doktor (TV film)
1963 Kleider machen Leute (TV film)
1961 Elisabeth von England (TV film)
Pariser Komödie, Die (TV film)
1959 Unser Wunderland bei Nacht
Was eine Frau im Frühling träumt
1958 ...und abends in die Scala
Gestehen Sie, Dr. Corda!
Ihr 106. Geburtstag
Scala - total verrückt
1957 Einmal eine grosse Dame sein

TV seriály

2010 Otec Braun (TV seriál)
Jedovatá medúza (E18)
2006 Údolí Divokých růží (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1998 Anitas Welt (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1993 Briefgeheimnis (TV seriál)
Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Sylter Geschichten (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Glückliche Reise (TV seriál)
1991 Stíny včerejška (TV seriál)
1990 Der Millionenerbe (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
Die Insel (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Frau über vierzig (TV seriál)
1980 Felix und Oskar (TV seriál)
1979 Matyáš Sándor (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)
1972 Butler Parker (TV seriál)
Okay S.I.R. (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
Hafenpolizei (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Der Sonntags-Stammtisch (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1959 Stars in der Manege (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace