foto

Táňa Hrivnáková

  • nar. 25.9.1948 (72 let)
    Rožňava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Skúška vedenia (TV film)
1982 Doktor Bencúr (TV film)
Tri nevesty (TV film)
1981 Pánska spoločnosť (TV film)
1980 Miško Drotár a naozajstná princezná (TV film)
1979 Ako si Mišo biedu vyslúžil (TV film)
Kresadlo (TV film)
Traja svedkovia (TV film)
1978 Einsteinov úsmev (TV film)
Spevák Peter (TV film)
Ľudská láska (TV film)
1977 Amok (TV film)
Dievča s blankytnými očami (TV film)
Klamstvo dočasu - pravda naveky (TV film)
Zlaté klasy (TV film)
Škola klebiet (TV film)
1976 Desať percent nádeje
Nora (TV film)
Odsúdení na život (TV film)
Prvá nadovšetky (TV film)
Serenáda pre Martinu (TV film)
Svadobný dar (TV film)
Syn (TV film)
Zlatá runa (TV film)
1975 Zlatá priadka (TV film)
Zlaté jabĺčko (TV film)
Zrnko prachu (TV film)
1974 Don Juan alebo láska ku geometrii (TV film)
1973 Cesta do Paríža (TV film)
Nový život (TV film)
Po toľkých rokoch (TV film)
1972 Adam Šangala (TV film)
Iskrenie (TV film)
Samotní bez anjelov (TV film)
1971 Klinko a Kompit kráľ (TV film)

TV seriály

2004 The Brief (TV seriál)
1983 Bakaláři (TV seriál)
Medulienky (S12E26)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
1980 Svadba bez nevesty (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 1 (E01)
1979 Plechová kavalérie (TV seriál)
Černá jízda (E02)
1977 Črty zo života (TV seriál)
1975 Nepokojná láska (TV seriál)
Rodina (E05)
Mária (E04)
Sestry (E03)
další epizody (5)

Dokumentární

1973 Ponorený do života (TV film)

Divadelní záznam

1975 Sicílska komédia (divadelní záznam)
1973 Zlatý koč (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1973 Ma-tel-ko (TV pořad)