foto

R.J. Parrish

  • nar. 28.4.1983 (36 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Risk Factor
2009 Diverted (TV film)
2008 All That Is Hidden
2005 Tough Love

TV seriály

2012 Kurýr (TV seriál)
Závod se smrtí (S01E11)
Město lásky (S01E09)
2010 Nikita (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
2004 Instant Star (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace