foto

Jean-Claude Bolle-Reddat

  • nar. 24.6.1949 (70 let)
    Gilley, Bourgogne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Normandie nue
2016 Frantz
2014 Arrête ou je continue
Une nouvelle amie
2013 Pour une femme
Turf
2012 Hvězdář
2011 Bouton d'or
Voir la mer
2010 Hypnóza
Kempink 2
2009 Kocour v botách
La belle vie (TV film)
Ricky
À l'origine
2008 Clémentine (TV film)
Le Commissariat (TV film)
Villa Marguerite (TV film)
2007 Pendu, Le (TV film)
Rozhovory s mým zahradníkem
2006 Gaspard le bandit (TV film)
Grand Charles, Le (TV film)
Můj nejlepší přítel
U
Čtyři hvězdičky
2005 Jeden zůstává, druhý odchází
2004 Bonté d'Alice, La (TV film)
Folle embellie
Vše pro peníze
2003 Super prohnilí
Záhadné zmizení (TV film)
2001 Belphegor: Fantom Louvru
1996 Cri de la soie, Le
Saint-Exupéry: La dernière mission (TV film)
1994 Dernier tour, Le (TV film)
Les brouches (TV film)
1993 Poisson-lune
1991 Boulevard des hirondelles
Fleurs du mal, Les
1990 Brutální Nikita
1989 Letní hra
1987 De guerre lasse
1986 Rudá zóna

TV seriály

2015 La vie devant elles (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2011 Collection donne de la voi(e)x, La (TV seriál)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
2008 Nicolas Le Floch (TV seriál)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
2006 L'état de Grace (TV seriál)
2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Louis la Brocante (TV seriál)
1996 Refuge, Le (TV seriál)
1991 C'est quoi ce petit boulot? (TV seriál)
Cas de divorce (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1989 Imogène (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace