foto

Jean-Charles Chagachbanian

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Les tourtereaux divorcent (TV film)
2013 Il faut marier maman (TV film)
2010 Zítra se vdávám (TV film)
2007 Kozak
2002 Aram

TV seriály

2019 Sam (TV seriál)
Bettina (S03E08)
Capucine (S03E07)
Adam (S03E06)
2018 Sam (TV seriál)
L'école des mères (S02E02)
2015 Policajtka Barbie (TV seriál)
S dobrou charitou začínejte u sebe (S03E07)
2014 Pátrací oddělení (TV seriál)
La Cavale (S08E08)
Julie Lescautová (TV seriál)
Matka a dcery (S22E04)
Tragédie (S22E03)
Ztracený přítel (S22E02)
další epizody (4)
2013 Mongeville (TV seriál)
2012 Cesty života (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt houslistky (S21E04)
Přiznání (S21E03)
Odkvétající krása (S21E02)
další epizody (4)
2011 Enquêtes réservées (TV seriál)
Peste au paradis (S04E05)
Julie Lescautová (TV seriál)
Riziko povolání (S20E06)
Účtování (S20E05)
Falešný viník (S20E04)
další epizody (6)
2010 Victoire Bonnot (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Vykoupení (S19E03)
Časovka (S19E02)
Neviditelná smrt (S19E01)
2009 Julie Lescautová (TV seriál)
Slepá vášeň (S18E04)
Dobrovolníci (S18E02)
Křehké duše (S18E01)
2008 Julie Lescautová (TV seriál)
Únos (S17E04)
Predátoři (S17E03)
Do posledního dechu (S17E02)
další epizody (4)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky