foto

Brenda Bruce

  • nar. 7.7.1919
    Prestwich, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 19.2.1996 (76 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Home Is the Sailor (TV film)
1993 Harnessing Peacocks (TV film)
Jezdci (TV film)
Rozhádaní dědicové
1992 Growing Rich (TV film)
1991 December Bride
1990 Back Home (TV film)
1988 Desátý muž (TV film)
1987 Malá Dorritka
1985 Parní lázně
1983 Macbeth (TV film)
The Plot to Murder Lloyd George (TV film)
1977 Muž se železnou maskou (TV film)
1975 Všechny velké a malé bytosti (TV film)
1974 Vlaštovky a Amazonky
1973 Alice Through the Looking Glass (TV film)
Až přijde ten den
1969 Nováčci
1965 The Uncle
1964 Nightmare
1962 The Winter's Tale (TV film)
1960 Šmírák
1958 Behind the Mask
Law and Disorder
1953 The Final Test
1951 Two on the Tiles
1949 Don't Ever Leave Me
Marry Me
1948 My Brother's Keeper
1947 When the Bough Breaks
While the Sun Shines
1946 Karneval
Night Boat to Dublin
Piccadilly Incident
Vyzvědači
1945 Yankee v Londýně
1944 They Came to a City
1943 Lidé jako my
1938 Laugh with Me (TV film)

TV seriály

1995 The Vet (TV seriál)
1994 Men of the World (TV seriál)
1993 The Riff Raff Element (TV seriál)
1992 Goodbye Cruel World (TV seriál)
Growing Rich (TV seriál)
Performance (TV seriál)
Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
1988 Hard Cases (TV seriál)
Menace Unseen (TV seriál)
1987 London Embassy (TV seriál)
The New Statesman (TV seriál)
The Secret World of Polly Flint (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
David Copperfield (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Návrat Antelopy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
Worlds Beyond (TV seriál)
1985 Connie (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Láska a manželství (TV seriál)
Sharing Time (TV seriál)
1983 The Home Front (TV seriál)
The Mad Death (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Do You Remember? (TV seriál)
The Devil's Crown (TV seriál)
1977 Murder Most English: A Flaxborough Chronicle (TV seriál)
1974 Bedtime Stories (TV seriál)
Dial M for Murder (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
Cheri (TV seriál)
1972 Country Matters (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
The Man from Haven (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1968 Late Night Horror (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 The Gamblers (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Knock on Any Door (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Sherlock Holmes (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
The Motorola Television Hour (TV seriál)

Host

TV pořady

1964 The Celebrity Game (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace