foto

Jean-Paul Dubois

  • nar. 20.2.1950 (69 let)
    Toulouse, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Frantz
L'invitation
2015 Ange et Gabrielle
Meurtres en Bourgogne (TV film)
Osudu navzdory
2013 Violette
2012 La mère morte
2011 První láska
Speciální jednotka
2010 Kurýr expres
Peau de chagrin, La (TV film)
Ça commence par la fin
2007 Opération Turquoise (TV film)
2006 Marie Besnardová: Příběh travičky (TV film)
2005 Jusqu'au bout (TV film)
2002 Enfant éternel, L' (TV film)
2000 Les Blessures assassines
Toute la ville en parle (TV film)
1997 Enfant perdu, L' (TV film)
Mordbüro
1989 Rouget le braconnier
1987 Promis... juré !

TV seriály

2017 Pátrací oddělení (TV seriál)
Prêt à tout (S11E14)
2014 Origines (TV seriál)
L'arbre déchiré (S01E01)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2012 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Tajné polibky (S04E09)
Má se za to, že... (S04E08)
2010 Nováčci (TV seriál)
Le passé retrouvé (S04E04)
L'Envers du décor (S04E03)
Faillites collectives (S04E02)
další epizody (4)
2009 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Max (S01E01)
Nováčci (TV seriál)
Jeux dangereux (S03E03)
2008 Clara Shellerová (TV seriál)
Une femme peut en cacher une autre (S02E03)
Une autruche en décapotable (S02E02)
2005 Mademoiselle Joubert (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Klamné zdání (S14E06)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1985 Colette (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vauban: Stavitel a vojevůdce (TV film)
2008 La résistance

Spisovatelská filmografie

Filmy

2011 Une vie française (TV film) - kniha

Host

TV pořady

2008 La grande librairie (TV pořad)
1981 13 heures le journal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace