foto

Michael Gampe

  • nar. 20.4.1950 (70 let)
    Bruck an der Leitha, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Princezna ze statku 3 (TV film)
2007 Rozum, či srdce (TV film)
2002 Mademoiselle Else (TV film)
Polizeiruf 110 - Silikon Walli (TV film)
2001 Místo činu: Ztráta kontroly (TV film)
Reise des Herzens (TV film)
2000 Spojeny jen krví (TV film)
1999 Smutná neděle - Píseň o lásce a smrti
Wer liebt, dem wachsen Flügel...
1998 Tři poštovní lupiči
1997 Familie zum Küssen, Eine (TV film)
Seitensprung in den Tod (TV film)
1996 After Hours
Azzurro (TV film)
Honigmond
1992 Vier Frauen sind einfach zuviel (TV film)
1991 Arbeitersaga: Winter 1991 - Das Lachen der Maca Daracs (TV film)
Sehnsüchte oder Es ist alles unheimlich leicht (TV film)
1987 Tatort - Superzwölfer (TV film)
1981 Der Schüler Gerber (TV film)

TV seriály

2017 Vítejte v Hindafingu (TV seriál)
2014 BÖsterreich (TV seriál)
Nackte und Minister (E06)
2010 Vitasek? (TV seriál)
Ganz in Weiß (E07)
2003 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Kein Herz für Inder (S04E06)
2002 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Wieder daheim (S03E02)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Horečka (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Solo für Sudmann (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Nad střechami Vídně (S02E14)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Tanec na sopce (S01E05)
1993 Moritz Kowalsky (TV seriál)
Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1990 Le Gorille (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
Mozart und Meisel (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Europas letzter Sommer (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky