foto

Anita Brandt Burgoyne

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Saint Judy
2017 Nová šance
2014 Campin' Buddies
Osudová ztráta
Příběh Gabby Douglasové (TV film)
2013 Podrazák (TV film)
Prokletí Murphyových (TV film)
2012 Kouzelní kmotříčci a Vánoce (TV film)
That's What She Said
2011 A Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner! (TV film)
A Good Old Fashioned Orgy
Hodně štěstí, Charlie: Film o velké cestě (TV film)
Nevinný (TV film)
2010 Amish Grace (TV film)
2009 Kluci z kalendáře (TV film)
2008 Bláznivá holka
Královna XXL (TV film)
2006 Bonneville
Park
2005 Looking for Comedy in the Muslim World
Rodinná farma (TV film)
2004 Zpověď královny střední školy
2003 Bez domova (TV film)
Ukradené Vánoce (TV film)
2002 Kadetka Kelly (TV film)
2001 Pravá blondýnka
2000 Osudové podezření
Praktikantka
1999 Vražda na Stínové hoře (TV film)
1998 Na Vánoce budu doma
Stávka!
1997 Good Burger
1996 Bradyovi 2
Crossworlds
1995 Calvin na dvoře krále Artuše
Dopis vrahovi (TV film)
Odplata
1994 Nebezpečné srdce (TV film)
1993 In the Line of Duty: Ambush in Waco (TV film)
Telling Secrets (TV film)
1992 A Woman Scorned: The Betty Broderick Story (TV film)
Her Final Fury: Betty Broderick, the Last Chapter (TV film)
Válka v ulici (TV film)
1991 Gambler Returns: The Luck of the Draw, The (TV film)
Pojistka na smrt (TV film)
Výstřely na sklonku dne (TV film)
1990 Archie: To Riverdale and Back Again (TV film)
Miracle Landing (TV film)
Polda na zabití (TV film)
1989 Unconquered (TV film)
1988 Při výkonu služby: Vrazi agentů (TV film)

TV seriály

2017 Star (TV seriál)
Alibi (S01E09)
Next of Kin (S01E03)
2016 Recovery Road (TV seriál)
(Be)Coming Clean (E10)
Sick as Our Secrets (E07)
Parties Without Borders (E04)
další epizody (4)
2015 The Kicks (TV seriál)
2003 Manželská krize (TV seriál)
2002 For the People (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1995 Extreme (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace