foto

Alain Dion

  • nar. 29.5.1957 (63 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 La Monnaie de leur pièce
Off Ice
2010 Svatební dort
2007 Dům
2004 Feux rouges
2003 Toute une histoire
1988 Dobrý den úzkosti

TV seriály

2018 Profil zločinu (TV seriál)
La vie rêvée (S09E10)
2016 Profil zločinu (TV seriál)
Les adieux - Partie 1 (S07E01)
2015 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Chaos - 1ère Partie (S03E01)
2014 Q.I. (TV seriál)
Clara et les chics types (S03E08)
La recherche du temps perdu (S03E07)
Femmes sous influence (S03E06)
další epizody (8)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Les Cercueils de pierre - 1ère partie (S09E01)
2013 Détectives (TV seriál)
Convictions intimes (S01E01)
Une femme dans la Révolution (TV seriál)
Q.I. (TV seriál)
Ceci est mon corps (S02E08)
Je est un autre (S02E07)
Homo, ça coince (S02E06)
další epizody (8)
2012 Q.I. (TV seriál)
Pour le plaisir (S01E08)
Bonne pour la Sorbonne (S01E07)
Dans ton QI (S01E06)
další epizody (8)
2011 Xanadu (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2008 Bougon, Les (TV seriál)
2007 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
La Rentrée des classes (S01E01)
Reportéři (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Rien ne va plus (S02E09)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1988 Anges et loups (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky