foto

Kinnosuke Jorozuja

  • nar. 20.11.1932
    Tokio, Japonsko
  • zem. 10.3.1997 (64 let)
    Kašiwa, Čiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Sen no Rikjú: Honkakubó ibun
1986 Kozure Ôkami: namida ito
1985 Kozure Ôkami: osanago no me
Saigo no bakuto
1984 Samuraj uprchlík
Tori ni tsubasa kemono ni kiba
1983 Kita kara minami nishi kara higashi
1982 Rjóma ga juku (TV film)
Seišun no mon: Džiricu hen
1981 Sorekara no Musashi
Šikakenin Baian
1980 Tokugawa ičizoku no hókai
1979 Válka samurajů
1978 Akódžó danzecu
Ogin-sama
Spiknutí klanu Jagjú
1971 Shinken shobu
1970 Bakumatsu
Mačibuse
Shokon ichidai tenka no abarenbo
Tenkan no abarembo
Šókon ičidai: Tenka no abarenbó
1969 Fúrin kazan
Jigokuhen
Magobei se vrací
Shirikurae Magoichi
Šinsengumi
1968 Gion matsuri
1966 Kucukake Tokidžiró: Júkjó ippiki
Tange Sazen: Hien iaigiri
Zoku Hana to rjú: Dokaiwan no kettó
1965 Hana to rjú
Hijameši to Osanto-čan
Matatabi sannin jakuza
Mijamoto Musaši: Ganrjúdžima no kettó
Tokugawa Iejasu
1964 Adauči
Mijamoto Musaši: Ičidžódži no kettó
Nihon kjókakuden
Same
Shark
1963 Fuji dôzan-koku monogatari
Kronika psaná mečem
Mijamoto Musaši: Nitórjú kaigen
Otoko ippiki dochuki
Sanadovi hrdinové
Seizoroi Tókaidó
Seki no jatappe
1962 Gendži Kuró sassóki: Hiken ageha no čó
Jirochô to kotengu: nagurikomi kôshûji
Mabuta no haha
Mijamoto Musaši: Hannjazaka no kettó
Senhime to Hidejori
Wakaki hi no Džiročó: Tókaidó no cumudži kaze
Čiisakobe
1961 Akó róši
Eddoko bugjó: Tenka o kiru otoko
Eddoko hanseiki
Edokko handžóki
Hangjakudži
Iemicu to Hikoza to iššin Tasuke
Mijamoto Musaši
Tókai iči no wakaojabun
1960 Abarenbó kjódai
Mito kómon
Mori no Išimacu oni jori kowai
Ninkjó Nakasendó
Tonosama jadžikita
Wakaki hi no džiročó: Tókai no kaojaku
Yatarô gasa
Zoku Šinran
Šinran
1959 Binan-jo
Daibosacu tóge: Kankecuhen
Dokuganrjú Masamune
Fú'undži Oda Nobunaga
Iššin Tasuke: Otoko no naka no otoko ippiki
Naniwa no koi no monogatari
Ojakuša bunšiči torimonoreki: Kumonosu jašiki
Tono-sama jadžikita: Torimono dóčú
1958 Asama no abarenbó
Daibosacu tóge: Dainibu
Edo no meibucu otoko: Iššin Tasuke
Hatamoto taikucu otoko
Iššin Tasuke: Tenka no ičidaidži
Kaze to onna to tabigarasu
Ken wa šitteita: Kógan musórjú
Ninkjó tókaidó
Obuzo tengu
Tono-sama jadžikita: Kaidan dóčú
Šimizu minato no meibucu otoko: Enšúmori no Išimacu
1957 Gendži Kuró sassóki: Nuregami nitórjú
Hajatozoku no hanran
Júreisen: Zenpen
Mito kómon
Ninkjó šimizu minato
Průsmyk Daibosacu
Seiun no oni
Yurei-sen
Šin Šokoku monogatari: Nanacu no čikai – Doreisen no maki
Šin Šokoku monogatari: Nanacu no čikai – Gaisenka no maki
1956 Akó róši: Ten no maki – Či no maki
Hare sugata ičiban matoi
Hiren: Okaru Kanpei
Rašómon no jóki
Seinen jasube: Kurenaidasuki surónin
Soga kjódai: Fudži no jašú
Zoku Minamoto Jošicune
Zokuzoku Šišimaru Ippei
Šin Šokoku monogatari: Nanacu no čikai – Kurosuisen no maki
Šišimaru Ippei: Daijonbu – Kankecuhen
1955 Abare Matoi Sen rjóhada
Beni kujaku
Ečigodžiši macuri: Jakuza wakašú
Kógan no wakamuša: Oda Nobunaga
Minamoto Jošicune
Zoku Šišimaru Ippei
Šin Šokoku monogatari: Benikudžaku daijonhen – Kenmó Ukinemaru
Šin Šokoku monogatari: Benikudžaku dainihen – Noroi no mateki
Šin Šokoku monogatari: Benikudžaku daisanhen – Cuki no hakkocudžó
Šin Šokoku monogatari: Benikudžaku kankecuhen – Haikjo no hihó
Šišimaru Ippei
1954 Mangecu tanukibajaši
Naruto hičó: Kóhen
Obózu tengu: Kóhen
Obózu tengu: Zenpen
Satomi Hakken-den: Dai-ichi-bu yôtô murasame maru
Satomi hakkenden
Šin Šokoku monogatari: Benikudžaku daiippen
Šin Šokoku monogatari: Benikudžaku zengobusaku
Šin Šokoku monogatari: Fuefuki dódži
Šin Šokoku monogatari: Fuefuki dódži – Daiičibu dokuro no hata
Šin Šokoku monogatari: Fuefuki dódži – Daisanbu mangecudžó no gaika
Šinsengumi oni taičó
1942 Doku ganrjú Masamune

TV seriály

1975 Nagasaki Hankacho (TV seriál)
1973 Kozure ókami (TV seriál)
1971 Haru no sakamiči (TV seriál)